Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

Με πρωτοβουλίες και δράσεις αμύνεται ο Εμπρορικός Σύλλογος στην κρίση(βιντεο)

DSC00019
  • “Λευκή Νύχτα” τις Απόκριες για 7η χρονιά
  • Συμμετοχή σε διεθνές συνέδριο στην Αθήνα για το ηλεκτρονικό εμπόριο 

Την αισιοδοξία βάζει «άμυνα»στην κακή, για τα καταστήματα τη Σητείας  περίοδο, ο Εμπορικός  Σύλλογος , που μπορεί να βλέπει την αποτύπωση ενός όχι ευνοϊκού έτους, αυτού που πέρασε,  και στις επίσημες καταγραφές ,και την μείωση του εισοδήματος  από τις πολλές δυσχέρειες που αντιμετώπισαν φέτος οι παραγωγοί, αλλά, δεν μένει στάσιμος και αδρανής.
Μπαίνει στη δράση, παίρνει πρωτοβουλίες για την τόνωση του κλίματος προς όφελος όλων, συμμετέχει σε πανελλήνιες διοργανώσεις, δίνοντας το δικό του «παρόν».
Σε αυτό το κλίμα, έγινε η τελευταία, χτεσινή,  συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με την Πρόεδρο του Συλλόγου, Μάρω Νικητάκη να τονίζει πως «δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω, αλλά να προσπαθούμε. Αυτό έχουμε μάθει εξάλλου να κάνουμε και τα δύσκολα χρΌνια της κρίσης. Θα προχωρήσουμε , θα υπάρχει άμυνα».
Η Πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου, στα οποία δόθηκαν συγκεκριμένες αρμοδιότητες βγάζουν μπροστά την υπόθεση της συμμετοχής στις αποκριάτικες εκδηλώσεις, με τη διοργάνωση , για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, της «λευκής νύχτας».
Η κυρία Νικητάκη , μίλησε για μια διοργάνωση που έχει αγκαλιάσει και ο εμπορικός κόσμος και ο κόσμος της πόλης και απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής σε όλους, αφού τα καταστήματα προσφέρουν τα προϊόντα τους σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.
Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Είναι μια γιορτή, όπου ο κόσμος μπορεί να διασκεδάσει, να χορέψει και να χαλαρώσει με τις εκδηλώσεις που ο Εμπορικός Σύλλογος ετοιμάζει για αυτήν την βραδιά.
Φέτος  για πρώτη φορά,  στη λευκή νύχτα της Σητείας θα πάρει μέρος ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Οι Τουρτούλοι», που θα προσφέρει παραδοσιακά εδέσματα στον κόσμο, ´όπως «χυλόφτες» και «τηγανήτους με μέλι».
Η Μάρω Νικητάκη ανήγγειλε και τη συμμετοχή του Συλλόγου, μέσα από τη δική της παρουσία, στο διήμερο διεθνές συνέδριο στην Αθήνα  (7&8 Φεβρουαρίου)που διοργανώνει η Εθνική Ομοσπονδία Εμπορίου, με θέμα το εμπόριο στην ματαψηφιακή εποχή. Ένα σημαντικό συνέδριο, με τη συμμετοχή ειδικών από όλο τον κόσμο  με εξιδανικευμένες αναλύσεις και παρουσιάσεις για το ηλεκτρονικό εμπόριο.
Στο συνέδριο,την πρώτη μέρα  διεξαγωγής του, στις 7 Φεβρουρίου, θα παραστεί ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης.




ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πηγή : Style 100Fm




Συνολικες προβολες σελιδας