Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Κάλεσμα στους καταναλωτές να στηρίξουν την τοπική αγορά και την τοπική οικονομία της Σητείας

Η καθ’ όλα έτοιμη τοπική αγορά της Σητείας εισήλθε στην περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων από τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου. Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν ως  τις 29 Φεβρουαρίου και δίνουν την ευκαιρία να καλυφθούν ανάγκες σε προσιτές τιμές.


Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σητείας κ. Μάρω Νικητάκη σημείωσε ότι «τα καταστήματα είναι πλήρη, με μεγάλη ποικιλία ειδών, ποιοτικά, για να καλύψουν όλες τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού. Λόγω και των πολύ καλών τιμών που αναμένεται να ισχύσουν στο πλαίσιο του θεσμού των χειμερινών εκπτώσεων, οι καταναλωτές θα έχουν την δυνατότητα να καλύψουν ανάγκες και υποχρεώσεις που δεν κάλυψαν την περίοδο των εορτών, όταν πολλοί εστίασαν κυρίως στις ανάγκες των παιδιών και στα δώρα, όπως το επιτάσσουν οι ημέρες».

Η κ. Νικητάκη, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της Μαρίζας Ψαράκη στην ΑΝΑΤΟΛΗ, κάλεσε το καταναλωτικό κοινό να στηρίξει για άλλη μία φορά την τοπική αγορά και καθ’ αυτό τον τρόπο και την τοπική οικονομία. Προέτρεψε τους καταναλωτές να προβούν σε έρευνα αγοράς και να προχωρήσουν στις αγορές τους έχοντας δεδομένη και την γνωστή φιλική εξυπηρέτηση των τοπικών καταστημάτων σε μία μικρή κοινωνία όπως αυτή της Σητείας.

«Η διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων», συνέχισε, «είναι μεγάλη και το καταναλωτικό κοινό έχει το περιθώριο να κάνει τις αγορές του και βέβαια με τιμές πολύ καλές. Να καλύψει επίσης ανάγκες που δεν μπόρεσαν ή που είχαν προγραμματίσει την περίοδο των εκπτώσεων. Εμείς ως τοπική αγορά είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε στην κατεύθυνση αυτή και θέλουμε να ευχαριστήσουμε το καταναλωτικό κοινό για την εμπιστοσύνη του στην τοπική αγορά της Σητείας».

Πηγή : Aνατολή


Συνολικες προβολες σελιδας