Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις για την ασφαλή διεξαγωγή του Ερωτοκρίτειου Δρόμου

Από τον Δ.Ο.Κ.Α.Σ. ανακοινώνεται ότι, για την ασφαλή διεξαγωγή του Ερωτοκρίτειου Δρόμου Sitia Geopark Road Race που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 στην πόλη της Σητείας, θα τεθούν σε εφαρμογή οι αναγκαίες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.


Για τον λόγο αυτόν, εφιστούμε την προσοχή των οδηγών αυτοκινήτων και των μοτοσικλετιστών οι οποίοι θα κινούνται την ημέρα αυτήν από την πλατεία του Πισκοκεφάλου – μέσω της γέφυρας της Κάτω Επισκοπής – κατά μήκος του ποταμού Παντέλη έως τον οικισμό Πετρά και από εκεί σε όλη την παραλιακή ζώνη έως την Κεντρική Πλατεία και την οδό Βαρθολομαίου έως και το ξενοδοχείο Sitia Beachνα είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί από το πρωί της Κυριακής έως και τις 14.00 περίπου το μεσημέρι, οπότε και αναμένεται η ολοκλήρωση των αγώνων. Παράλληλα, θα κλείσουν οι δρόμοι που βρίσκονται περιμετρικά της κεντρικής Πλατείας Ηρώων Σητείας κατά τις ίδιες ώρες. 

Παρακαλούμε θερμά, για την ασφάλεια όλων, οι οδηγοί να δείξουν την απαραίτητη κατανόηση, υπομονή και συνεργασία που απαιτούνται, καθώς και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων που θα βρίσκονται κατά μήκος της διαδρομής. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στον υπεύθυνο του ΔΟΚΑΣ για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα κ. Δασκαλάκη Γιάννη, τηλ. επικοινωνίας 6974997414.

Από τον Δ.Ο.Κ.Α.Σ. 



Συνολικες προβολες σελιδας