Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Συνεχίζεται ο χριστουγεννιάτικος στολισμός της Σητείας

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται ο στολισμός της Σητείας εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων. Λαμπιόνια κι ανάλογος εορταστικός διάκοσμος τοποθετούνται περιμετρικά στα δέντρα της κεντρικής πλατείας, αλλά και στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, ώστε να προσδώσουν σταδιακά ένα «φωτεινό», εορταστικό κλίμα.
Παράλληλα πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την διοργάνωση των φετινών εκδηλώσεων που θα ξεκινήσουν με την φωταγώγηση του δέντρου στις 15 Δεκεμβρίου.
Επί ποδός χθες το συνεργείο του Δήμου «στόλιζε» στην κεντρική πλατεία της Σητείας. Εκεί ήταν και η Αντιδήμαρχος κ. Ελένη Πλατανάκη και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σητείας κ. Άρης Αλάτσαρης. Όπως είπαν, μαζί με τα υπόλοιπα θέματα της καθημερινότητας, το τελευταίο χρονικό διάστημα δίδεται έμφαση και στα εορταστικά δρώμενα που έπονται, στο πνεύμα των ημερών. Απώτερος στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα εορταστικό κλίμα πρωτίστως για τα παιδιά, αλλά και για τους μεγάλους, ντόπιους κι επισκέπτες, αφού η περίοδος των εορτών συμβάλει στο να ξεφύγουν όλοι έστω και για λίγο από τη δύσκολη καθημερινότητα.
Η φωταγώγηση της πόλης ξεκίνησε σταδιακά αυτήν την εβδομάδα και αναμένεται οι εργασίες να ολοκληρωθούν την επόμενη.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή


Συνολικες προβολες σελιδας