Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Ξενοδοχείο στη Σητεία αλλάζει χέρια

Την επόμενη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου αναμένεται να αλλάξουν επίσημα ιδιοκτησία δύο εμβληματικά ξενοδοχεία στην πόλη του Αγίου Νικολάου. Δύο μονάδες που θεωρούνται και είναι στενά συνδεδεμένες με την πορεία του τουρισμού στην πόλη αλλά και την Κρήτη. Το ξενοδοχείο «Hermes» και το ξενοδοχείο «Coral»,
θα ανήκουν στο εξής και επίσημα, στην μεγάλη αμερικανική εταιρεία Hines, που αποτελεί νέο, μεγάλο επενδυτή στον τομέα του τουρισμού στην Κρήτη, αλλά και στην Ελλάδα, αφού ήδη είναι σε εξέλιξη διάφορα πρότζεκτ στην Αθήνα.
Εκτός από τα δύο ξενοδοχεία του Αγίου Νικολάου, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Μιχάλη Ατσαλάκη στην εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ η Hines παράλληλα προχώρησε και στην αγορά από την Cyan Group of Hotels τριών ακόμα ξενοδοχείων στην Κρήτη.
Το ένα είναι στη Σητεία. Πρόκειται για το Sitia Beach City Resort & Spa με 162 δωμάτια, σουίτες και bungalows.
Τα άλλα δύο είναι στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου το Apollonia Beach Resort & Spa με 334 δωμάτια και το Santa Marina Beach με 208 δωμάτια, σουίτες και bungalows.
Θυμίζουμε πως η εταιρεία έχει γραφεία στην Ελλάδα από το 2014 και η πρώτη επένδυση της έγινε το 2017, όταν αγόρασε το πρώην Ledra Marriott. Δεκατρείς μήνες μετά άνοιξε το πρώτο Grand Hyatt στην Αθήνα και το τρίτο στην Ευρώπη, το οποίο ενίσχυσαν μ’ ένα Spa επιφάνειας 1.400 τετραγωνικών μέτρων και μια ακόμα πισίνα.

Πηγή : Ανατολή


Συνολικες προβολες σελιδας