Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Σητείας «ο Μύσων»

ΣΕΠΕ Σητείας «ο Μύσων»: Πρόσκληση σε εκπαιδευτικές δράσεις για το έτος ΕρωτόκριτουΟ Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Σητείας «ο Μύσων» καλεί τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην ομάδα εκπαιδευτικών δράσεων για τον Ερωτόκριτο η οποία θα λειτουργήσει με τις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς- συντονίστριες κ. Ζωγραφάκη Μαρία και κ. Πουλακάκη Σταυρούλα.
Η ομάδα έχει ως στόχο τον συντονισμό , παραγωγή και διαμοιρασμό υλικού προκειμένου να ενθαρρυνθεί η υλοποίηση εκπαιδευτικών δράσεων στα σχολεία, οι οποίες θα έχουν επίκεντρο τον Ερωτόκριτο.
Ο Ερωτόκριτος, αυτό το αξιόλογο έργο της Κρητικής Αναγέννησης, αποτελεί ένα σημαντικό πολιτιστικό κεφάλαιο για τη Σητεία μας. Στα πλαίσια της ανακήρυξης του έτους Ερωτόκριτου πλήθος εκδηλώσεων έχουν διοργανωθεί και εξακολουθούν να διοργανώνονται σε όλη την περιφέρεια Κρήτης. Εμείς οι εκπαιδευτικοί-μέλη του Συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σητείας πιστεύουμε πως είναι τώρα ευκαιρία, στο Έτος Ερωτόκριτου να προσπαθήσουμε να αναδείξουμε την πλούσια πολιτιστική μας κληρονομιά.
Βασικοί στόχοι είναι:
  • Να επικοινωνήσουμε τον λογοτεχνικό αυτό έργο στις διαφορετικές ηλικιακές ομάδες της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
  • Να προβληθούν οι δράσεις μας στην τοπική κοινωνία.
  • Να επιτύχουμε τη συνεργασία μεταξύ των σχολείων της περιοχής μας.
  • Να αναδείξουμε τον τόπο μας και την πλούσια πολιτιστική του κληρονομιά.
Το υλικό και το έργο που θα προκύψει μπορεί να παρουσιαστεί από όλα τα σχολεία σε κοινή τελική εκδήλωση. Για τον λόγο αυτό απευθύνουμε πρόσκληση σε όλα τα μέλη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Σητείας για να συμμετέχουν σε κύκλο συναντήσεων ομαδικών εργασιών  της ομάδας πρωτοβουλίας για τον Ερωτόκριτο
Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετέχουν παρακαλούμε:
  1. Να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα που επισυνάπτεται στο σύνδεσμο ή
  2. Να έρθουν σε επαφή με τον εκπρόσωπο κ Γιωργουλάκη Ιωάννη στο τηλ 697950953 προκειμένου να καταρτιστεί κατάσταση συμμετεχόντων.
Πηγή : alfavita.gr


Συνολικες προβολες σελιδας