Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑ ΤΟΠΛΟΥ Α.Ε. ΣΤΗΝ ΚΑΒΑ ΗΛΙΑΔΗ

https://cdn.cretalive.gr/_largeImage/ktimatoplou.jpg?mtime=20191108123538Γεμάτο από εικόνες και γεύσεις της Ιεράς Μονής Τοπλού ήταν το βράδυ της Τετάρτης 06/11/2019 στο “E-Nopolio“ Κάβα Ηλιάδη στην βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου, όπου διοργανώθηκε παρουσίαση και γευστική δοκιμή των κρασιών της εταιρείας μας ΚΤΗΜΑ ΤΟΠΛΟΥ Α.Ε. στα πλαίσια της έναρξης  των οινογευσιγνωσιών της χειμερινής περιόδου .

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν τα εμφιαλωμένα κρασιά και αποστάγματα της ευρείας γκάμας του οινοποιείου της Μονής Τοπλού , με τον οινολόγο της εταιρείας μας κ. Γιαλιτάκη Μάνθο, να δίνει πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά των κρασιών καθώς και τις διαδικασίες οινοποίησης και εμφιάλωσης τους.
Αθρόα χαρακτηρίστηκε η συμμετοχή του κοινού, όπου μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν γνωστοί γευσιγνώστες, οινόφιλοι, εκπρόσωποι τύπου καθώς και επαγγελματίες από το χώρο του κρασιού και της εστίασης, ενώ για ορισμένους από τους συμμετέχοντες αποτέλεσε την πρώτη τους εμπεριστατωμένη γνωριμία με τα κρητικά κρασιά .
Κατά την διάρκεια της γευστικής δοκιμής οι συμμετέχοντες εξέφρασαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα κρασιά της “ΚΤΗΜΑ ΤΟΠΛΟΥ Α.Ε.“ ενώ παράλληλα δήλωναν εντυπωσιασμένοι από την ττοικιλομορφία των προτάσεων, την ιδιαιτερότητα και την ποιοτική τους έκφραση.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον κ. Ηλιάδη και τους συνεργάτες του για την άψογη διοργάνωση και την ξεχωριστή εμπειρία που μας χάρισαν .

 https://cdn.cretalive.gr/_largeImage/ktimatoplou.jpg?mtime=20191108123538

Συνολικες προβολες σελιδας