Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Πολύ καλή παρουσία της Ακαδημίας Τένις Ρεθύμνου στη Σητεία

Πολύ καλή παρουσία της Ακαδημίας Τένις Ρεθύμνου στη ΣητείαΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ 4ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΓΗΠΕΔΟΥ

Η αγωνιστική δράση συνεχίστηκε για τη νεοσύστατη Ακαδημία Τένις Ρεθύμνου, με τη συμμετοχή της στο 4ο Παγκρήτιο τουρνουά πράσινου και πορτοκαλί γηπέδου, που διεξήχθη στη Σητεία.
Η παρουσία των αθλητών της Παντελή Τσαγλιώτη και Νίκου Κοτσυφάκη ήταν εξαιρετική, μετρώντας νίκες, αλλά προπάντων παίρνοντας πολύτιμες εμπειρίες. Την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης διεξήχθησαν οι αγώνες του πράσινου γηπέδου, όπου ο Παντελής Τσαγλιώτης κατάφερε να μπει στην 8άδα στου κυρίως ταμπλό, κερδίζοντας με 6-3 στον β’ γύρο, ενώ ηττήθηκε με 2-6 στη γ’ φάση, χάνοντας μία θέση στο βάθρο. Από την άλλη μεριά, ο Νίκος Κοτσυφάκης ηττήθηκε στον α’ γύρο με 2-6, ενώ αγωνίστηκε στη συνέχεια στο ταμπλό της δεύτερης ευκαιρίας. Εκεί, όπου αν και προηγήθηκε με 4-1, δεν κατάφερε να κατακτήσει τη νίκη.
Τη δεύτερη μέρα πραγματοποιήθηκε το «πορτοκαλί τουρνουά», με τους αγώνες  να γίνονται ανάμεσα σε ομάδες των 2 ή 3 αθλητών, μονών και διπλών, σε κάθε συνάντηση. Σε αυτό το τουρνουά οι Ρεθυμνιώτες τενίστες κατάφεραν πολύ εύκολα και πήραν την πρώτη θέση στον όμιλο τους, κάνοντας συνεχόμενες νίκες και στα μονά και στα διπλά. Αναμφίβολα, ήταν ένα  πλούσιο διήμερο, με μεγάλο αριθμό αγώνων, για τους νεαρούς αθλητές, που σίγουρα θα τους βοηθήσουν στο μέλλον, μιας και ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος, συμμετέχοντας 41 αθλητές και αθλήτριες από ολόκληρη την Κρήτη και τις δύο μέρες των αγώνων.
Παράλληλα, η Ρεθυμνιώτικη ομάδα σε ανακοίνωση της ανέφερε: «Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΕΝΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους νεαρούς αθλητές της, για την προσπάθειά τους , τους επιδιαιτητές των αγώνων , τον Όμιλο Αντισφαίρισης Σητείας για τη φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση, και ιδιαίτερα τον πρόεδρό του Γιάννη Σφενδουράκη για την συνεχή παρουσία του στους αγώνες, φροντίζοντας όλα να λειτουργούν τέλεια».
Ν.Τ.

Πηγή :   goodnet.gr

Συνολικες προβολες σελιδας