Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Astra airlines: Τα οικονομικά προβλήματα οδηγούν σε ακύρωση πτήσεων. ''Σύννεφα'' στη λειτουργία της εταιρείας από τη Θεσσαλονίκη

https://cityportalcdn.eu/photos/astra_airlines.jpg''Σύννεφα'' στη λειτουργία της εταιρείας από τη Θεσσαλονίκη. Πηγές της αεροπορικής εταιρείας , παραδέχονται οικονομικά προβλήματα, χωρίς ωστόσο να κάνουν λόγο για οριστικό κλείσιμο της εταιρείας, ενώ αναμένεται επίσημη ενημέρωση από την Εταιρεία, την επόμενη εβδομάδα.


Τις τελευταίεςμέρες η αεροπορική εταιρεία έχει προχωρήσει σε ακύρωση πολλών πτήσεων και έχει στείλει ειδοποίηση στο επιβατικό κοινό προκειμένου να προχωρήσουν είτε σε αλλαγή των πτήσεών τους, είτε στην επιστροφή των χρημάτων τους...

 H εταιρία astrα airlines ιδρύθηκε το 2008, από τους Ιωάννη Ζλατάνη, ιδρυτή της Interaviator Ltd, και Αναστάσιο Ζηρίνη, πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας. Η πρώτη πτήση πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουλίου 2008 από τη Θεσσαλονίκη στη Ρόδο.

Η Astra Airlines άρχισε να γίνεται γνωστή από το 2012 και έπειτα όταν ανέλαβε πέντε άγονες γραμμές και πτητικό έργο με Έλληνες του εξωτερικού από τη Ρωσία και την Ουκρανία, ενώ δημιούργησε και μια επιπλέον βάση στην Αθήνα για το δρομολόγιο Αθήνα - Σητεία και σταδιακά άρχισε να επεκτείνει τα δρομολόγιά της.

Πηγή: cityportal.gr


Συνολικες προβολες σελιδας