Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

DSC07391Στις 18 Οκτωβρίου 2019 στις 18:00 στο Δημαρχείο πραγματοποιήθηκε η σημαντική συνάντηση για την εξέλιξη της πορείας ανέγερσης του Γηροκομείου Σητείας στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Σητείας Κος Ζερβάκης,
ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιεραπίτνης & Σητείας Κύριλλος, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Κος Αρναουτάκης Σταύρος, από τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Σητείας η πρόεδρος Κα Πλακιωτάκη Δέσπω και η Κα Βουτυράκη Καίτη, από την Επιτροπή Στήριξης Γηροκομείου Σητείας ο Κος Σαρίδης Χαράλαμπος και η Κα Αεράκη Μαρία η κοινωνική λειτουργός του Δήμου Σητείας Κα Κολυδάκη Αργυρώ.
Ομόφωνα εκφράστηκε η επιθυμία για την επίσπευση των απαιτούμενων διαδικασιών ώστε να πραγματοποιηθεί ένα από τα όνειρα του Σητειακού λαού.
Θεωρούμε ότι από την συνάντηση – δέσμευση όλων δόθηκε το πράσινο φως για το ξεκίνημα μιας σειράς διαδικασιών οι οποίες θα οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Εμείς σαν επιτροπή στήριξης εκφράσαμε τις απόψεις μας και     γνωρίζουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας ακόμα.
Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Σητείας τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιεραπίτνης & Σητείας και τον Περιφερειάρχη Κρήτης για την άμεση ανταπόκριση για υλοποίηση της συνάντησης.
Για την Επιτροπή Στήριξης Γηροκομείου Σητείας

Οι Συντονιστές
ΣΑΡΙΔΗΣ Χαράλαμπος,  ΝΙΚΗΤΑΚΗ Μάρω,  ΑΕΡΑΚΗ Μαρία

Πηγή : Style 100Fm


Συνολικες προβολες σελιδας