Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Άγιος Νικόλαος - Νέες καταγγελίες: Καταρρέουν καμαριέρες σε ξενοδοχεία λόγω υπερκόπωσης

Καμαριέρα
Σοκάρουν οι καταγγελίες για βασανιστήρια και επιθέσεις σε εργαζόμενους
Καμαριέρες σε ξενοδοχειακές μονάδες του Αγίου Νικολάου λιποθυμούν και τις παίρνουν με ασθενοφόρα

Μετά το πρώτο σοκ από την καταγγελία αναφορικά με τον σεφ που χτύπησε εργαζόμενο σε ξενοδοχείο του Αγίου Νικολάου, παρόμοια περιστατικά με εργαζόμενους έρχονται να προστεθούν στη λίστα.
Τα περιστατικά μάλιστα, σύμφωνα με τον πρόεδρο Ξενοδοχοϋπαλλήλων του νομού, κ. Γαρεφαλάκη, σοκάρουν.
Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η είδηση χθες από τον κ. Γαρεφαλάκη, να καταγγέλλει σε ομιλία του ότι σεφ χτύπησε εργαζόμενο εν ώρα εργασίας σε κουζίνα ξενοδοχείου στην Ελούντα, προκαλώντας σήμερα την έντονη αντίδραση του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου.
Ο πρόεδρος μάλιστα του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου, Μανώλης Πεπόνης, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι μετά τη γνωστοποίηση της συγκεκριμένης καταγγελίας, έγιναν απανωτές καταγγελίες για παρόμοια περιστατικά σε διάφορα ξενοδοχεία και εργασιακούς χώρους.

Σήμερα ο κ. Γαρεφαλάκης, μιλώντας στην εκπομπή του 104,5 «Πάμε Αέρα», με τον Θάνο Κορομπύλια, περιέγραψε κι άλλες περιπτώσεις με εργαζόμενους σε ξενοδοχεία του Αγίου Νικολάου, οι οποίοι μάλιστα αποχωρούν με ασθενοφόρο λόγω υπερκόπωσης.
Μάλιστα, όπως αναφέρει ο κ. Γαρεφαλάκης, εργαζόμενη που έκανε στάση εργασίας έξω από το ξενοδοχείο απομακρύνθηκε από τους άνδρες της ασφάλειας, πριν φτάσει στο σημείο επόπτης εργασίας.
Παρακολουθείστε το χαρακτηριστικό ηχητικό απόσπασμα από όσα ανέφερε ο κ. Γαρεφαλάκης, αναφορικά με το θέμα:



Πηγή : Νέα Κρήτη


Συνολικες προβολες σελιδας