Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την  Τετάρτη    28   Αυγούστου 2019 και ώρα 14:00 στο δημοτικό κατάστημα, με το παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης :


1. Έγκριση  διενέργειας ανοιχτού ηλεκτρονικού  διαγωνισμού για την ανάθεση της «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ  -ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ  ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ  ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ». Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών  και καθορισμός των όρων  διενέργειας του διαγωνισμού.

2. Έγκριση  πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών συμμετοχής – οικονομικών προσφορών της  Επιτροπής διενέργειας της διαπραγμάτευσης για την ανάθεση του  έργου με τίτλο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ  ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΛΟΓΩ ΘΕΟΜΗΝΙΑΣ». Κατακύρωση αποτελέσματος.

3.  Έγκριση   πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών συμμετοχής -τεχνικών και  οικονομικών προσφορών,   της  Επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης του  ηλεκτρονικού ανοιχτού διαγωνισμού για την ανάθεση της «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ   ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΩΤΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ &  ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ, για το έτος 2019-2020». Ορισμός   προσωρινού  αναδόχου.

4.  Λήψη απόφασης για άσκηση ή μη  προσφυγής και αίτηση αναστολής κατά των με αριθ. 12/2019 και 15/2019   αποφάσεων του Λιμενάρχη Σητείας.

 5.  Λήψη απόφασης  για την αποδοχή  δωρεάς  οικοπέδου ιδιοκτησίας της κ. Στεφανάκη  Μαρίας,  στη συνοικία Κεφαλάκι  τ. κ. Παλαικάστρου, για δημιουργία κοινόχρηστου χώρου.


Συνολικες προβολες σελιδας