Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Συμμετοχή Κτήμα Τοπλού Α.Ε. στην Έκθεση LONDON WINE FAIR 2019

http://style100fm.gr/style100/wp-content/uploads/2019/07/%CE%A4%CE%9F%CE%A0%CE%9B%CE%9F%CE%A5.pngΜε μεγάλη επιτυχία διεξήχθη και φέτος η «LONDON WINE FAIR» στο Εκθεσιακό Κέντρο Olympia του Λονδίνου, στη Μεγάλη Βρετανία. Η έκθεση έχει σκοπό την προβολή και προώθηση του κρασιού σε επαγγελματίες του κλάδου όπως Διανομείς, Χονδρέμπορους, Αγοραστές Super Market, Κάβες, Λιανοπωλητές, HORECA και συλλέκτες,
σε μια χώρα που αποτελεί το Νο2 στις εισαγωγές κρασιού στον κόσμο και συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό την παγκόσμια αγορά κρασιού. Με πάνω από 14.000 κρασιά από 32 χώρες, καινοτόμες γευστικές δοκιμές, κρίσιμες masterclasses και πλήθος νέων χαρακτηριστικών, το London Wine Fair 2019 αποτέλεσε σίγουρα ένα ξεχωριστό  γεγονός για όσους δραστηριοποιούνται στον κλάδο του οίνου.
Η Εταιρεία Κτήμα Τοπλού Α.Ε., δίνοντας για μια ακόμα φορά δυναμικά το παρόν σε μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις οίνου στον κόσμο, πρόσφερε στους εκατοντάδες επισκέπτες του περιπτέρου της, που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, τη δυνατότητα να δουν και να γευτούν τα προϊόντα της Μονής, αποσπώντας εξαίσιες κριτικές και ενθουσιώδη σχόλια.
Η μεγάλη απήχηση επιβεβαιώθηκε από τα σημαντικά επιχειρηματικά ραντεβού που ακολούθησαν, τόσο για τα κρασιά της Κτήμα Τοπλού Α.Ε. όσο και για τα ελαιόλαδα της σειράς “Toplou Monastery” της εταιρείας Βιοκαλλιεργητές Σητείας A.E., που συναδελφικά συνόδευσε την πρώτη.
Έχοντας πίστη στη δυναμική των προϊόντων μας και περηφάνια για την παράδοση χρόνων που αντιπροσωπεύουμε στην καλλιέργεια, παραγωγή και εμπορία βιολογικού κρασιού και εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου, ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον, για τη σύναψη σημαντικών εμπορικών συμφωνιών εντός και εκτός συνόρων. 
 http://style100fm.gr/style100/wp-content/uploads/2019/07/%CE%A4%CE%9F%CE%A0%CE%9B%CE%9F%CE%A5.png



Συνολικες προβολες σελιδας