Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Άγιος Νικόλαος - Βρήκε τον κλέφτη στο Facebook και τον «έβαλε» να επιστρέψει το ρολόι (Video)

https://s1.neakriti.gr/images/1542x770/files/2019-06-11/Shoplifting-food-retail.jpgΤον βοήθησαν ένα… βίντεο και η μνήμη του!
Για γέλια και για κλάματα είναι το περιστατικό που διαδραματίστηκε στον Άγιο Νικόλαο, όταν ο… κλέφτης αναγκάστηκε να επιστρέψει το ρολόι που έκλεψε στον ιδιοκτήτη του!

Όπως περιγράφει στο fonien.gr ο οξυδερκής - αν μη τι άλλο - ιδιοκτήτης του καταστήματος όπου συνέβη το περιστατικό, ένας τουρίστας, προσποιούμενος τον πελάτη, έκλεψε από το κατάστημά του ένα ρολόι, χωρίς να έχει αντιληφθεί τις κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν μέσα στο κατάστημα.
Ο ιδιοκτήτης, χωρίς να γνωρίζει πως πρόκειται για κλέφτη και «πιάνοντάς» του την κουβέντα, είχε ρωτήσει το όνομα του τουρίστα το οποίο και είχε «συγκρατήσει» στη μνήμη του.
Έτσι, αντιλαμβανόμενος πως το ρολόι λείπει από την προθήκη του καταστήματός του και βλέποντας το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, έψαξε τον τουρίστα στο Facebook και του έστειλε το «επίμαχο» βίντεο σε προσωπικό μήνυμα.
Μάλιστα, όπως αναφέρει, του ζήτησε να επιστρέψει το κλεμμένο ρολόι, ειδάλλως το «επίμαχο» αυτό βίντεο θα έπεφτε στα «χέρια» της αστυνομίας.
Το ίδιο βράδυ, ο τουρίστας άφησε το κλεμμένο ρολόι στην άκρη της πόρτας του καταστήματος.

Δείτε το βίντεο:




Πηγή : Νέα Κρήτη



Συνολικες προβολες σελιδας