Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Ανοικτή πολιτική εκδήλωση με τον Δημήτρη Παπαδημούλη (Video)

Ανοικτή πολιτική εκδήλωση πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης 30 Απριλίου η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Σητείας με κεντρικό ομιλητή τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κι αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου κ Δημήτρη Παπαδημούλη.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου Ιτανος.
Χαιρετισμό απεύθυνε ο Βουλευτής Λασιθίου κ Μανόλης Θραψανιώτης.
Την εκδήλωση συντόνιζε ο Συντονιστής της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Σητείας κ Κωνσταντίνος Αλούμπης.

 Ο κ. Παπαδημούλης δεν έκρυψε την χαρά του για την παρουσία του στη Σητεία και την αγάπη του για τον τόπο τον οποίο επισκέπτεται εδώ και 36 χρόνια όπως τόνισε , όντας «Σητειακόςγαμπρός» δεδομένης τη καταγωγής της συζύγου του από την περιοχή.
Ενόψει των ευρωεκλογών τόνισε ότι είναι οι πιο σημαντικές ως τώρα για το μέλλον της Ευρώπης «αν θα πάει  προς τα πίσω όπως επιδιώκει η συμμαχία δεξιάς, ακροδεξιάς, στην Ευρώπη, όπως  επιδιώκει η δεξιά γερμανοκρατία ή να θα πάει προς τα μπρος με περισσότερη ανάπτυξη, δικαιοσύνη, συνοχή, μείωση των ανισοτήτων ανάμεσα στο βορά και τον νότο, μεγαλύτερη στήριξη στον αγρότη, στον κτηνοτρόφο , τις υποδομές των φτωχότερων χωρών όπως είναι το εθνικό συμφέρον της Ελλάδας κι όπως επιδιώκουν οι αριστερές και προοδευτικές δυνάμεις».
Όπως σημείωσε οι δύο αντίπαλες, βασικές προτάσεις που αντιπαρατίθεται σε αυτές τις ευρωεκλογές είναι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και της προοδευτικής συμμαχίας που  και ο ίδιος εκπροσωπεί ως αντιπρόεδρος του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου και ως επικεφαλής της απερχόμενης ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και  η πρόταση της ΝΔ. «Είμαι αισιόδοξος ότι όσο προχωρούμε προς τις ευρωεκλογές αυτό το βουβό ρεύμα των ανθρώπων που παραμένουν ακόμη αναποφάσιστοι και δεν εκδηλώνονται, θα πει όχι στην πρόταση της ΝΔ και θα συμπαραταχθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ





DSC03245

DSC03247

DSC03252
DSC03255
DSC03258
DSC03261
DSC03262
DSC03263
DSC03267
DSC03268



DSC03270

Πηγή : Ανατολή
Video - Photos : Style 100Fm

Συνολικες προβολες σελιδας