Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Mαζί με Ξανθό και Πολάκης για τον απολογισμό στα Νοσοκομεία του Λασιθίου

https://radiolasithi.gr/wp-content/uploads/Polakis-Xanthos_1_radiolasithi.gr_-900x570.jpgΤο Σάββατο 13 Απριλίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. στην Αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αγίου Νικολάου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τη Δημόσια
Παρουσίαση του Απολογισμού και των Πεπραγμένων των τεσσάρων νοσοκομείων του Ν. Λασιθίου για τη διετία 2016-2018, παρουσία του Υπουργού Υγείας, του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, της Διοίκησης της 7ηςΥγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης και των προσκεκλημένων τοπικών αρχών, φορέων και μέσων μαζικής ενημέρωσης.
Πριν από την εκδήλωση απολογισμού, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της Μονάδας Κατ΄ Οίκον Νοσηλείας Ογκολογικών Ασθενών Αγίου Νικολάου-Νεαπόλεως στο ΓΝ-ΚΥ Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο» (ώρα 10:00πμ) και τα εγκαίνια της 1ης Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟ.Μ.Υ.) Αγίου Νικολάου στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Αγίου Νικολάου (ώρα 10:30 πμ).
Στη συνέχεια το απόγευμα του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη επίσκεψη των Υπουργών στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας για συναντήσεις με τους φορείς του Νοσοκομείου.

Πηγή : Ράδιο Λασίθι


Συνολικες προβολες σελιδας