Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Οδύνη για την 20χρονη που έφυγε πρόωρα


https://cdn.cretalive.gr/_largeImage/48020628_1126896047486251_4203820243073630208_n.jpg?mtime=20190417171807Σπαρακτικά τα μηνύματα των συγγενών και φίλων στη σελίδα της στο FB
Για την γειτονιά των αγγέλων "πέταξε" η μόλις 20 χρονών Αφροδίτη Συλλιγνάκη, δόκιμη πλοιάρχος στην ΑΝΕΚ.

Η νεαρή γυναίκα που έδινε με αξιοπρέπεια και θάρρος τη μάχη με την επάρατο νόσο, δεν τα κατάφερε και πήγε να συναντήσει την μητέρα που χάθηκε και εκείνη νεότατη - μόλις 32 ετών - από την ίδια ασθένεια.
Η καταγωγή της ήταν από τη Σφάκα Λασιθίου και ζούσε στα Χανιά ενώ είχε σπουδάσει στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού.
Σπαρακτικά είναι τα μηνύματα στη σελίδα της στο Facebook:
 https://cdn.cretalive.gr/_750xAUTO_fit_center-center_86/nekri.png?mtime=20190417172726

Πηγή : Creta live

--------------------------------------------------------------------------

 Θλίψη για την 20χρονη Αφροδίτη: Το μοιρολόι για το χαμό της

Πάλεψε με τον καρκίνο, αλλά δεν τα κατάφερε η νεαρή κοπέλα που ζούσε στα Χανιά
Σε ηλικία μόλις 20 ετών έφυγε από τη ζωή ένα νέο κορίτσι, η Αφροδίτη Συλλιγνάκη, που ζούσε στα Χανιά αλλά ο καρκίνος τη νίκησε…
Η νεαρή κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή πριν προλάβει να ζήσει τη ζωή της και να διαπρέψει στον κλάδο που είχε επιλέξει να ακολουθήσει για το μέλλον της, αφού είχε τελειώσει τη σχολή Εμποροπλοιάρχων. Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη ήταν δόκιμη πλοίαρχος στην ΑΝΕΚ.
https://s1.neakriti.gr/images/1542x770/files/2019-04-17/afroditi.jpgΤο τελευταίο διάστημα έδινε σπουδαία μάχη με τον καρκίνο και μέχρι την τελευταία στιγμή πάλευε γενναία χωρίς να χάνει το χαμόγελό της. Όμως πλέον η 20χρονη κοπέλα έφυγε για τη «Γειτονιά των Αγγέλων» με φίλους και συγγενείς να έχουν μείνει πίσω απαρηγόρητοι.
Τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός ότι η μητέρα της Αφροδίτης είχε φύγει από τη ζωή στα 32 της χρόνια, και εκείνη χτυπημένη από τον καρκίνο. Δεν πρόλαβε να χαρεί την κόρη της και να τη δει να μεγαλώνει.
Η θεία της νεαρής κοπέλας, με πόνο ψυχής γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook γαι το χαμό της Αφροδίτης που έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα.

Η Αφροδίτη καταγόταν από τη Σφάκα Λασιθίου και ζούσε τον τελευταίο καιρό στα Χανιά.
Τα μηνύματα των φίλων του χαμογελαστού κοριτσιού είναι πολλά και εκφράζουν τον πόνο τους γι’ αυτό το κορίτσι που έφυγε τόσο νωρίς:
-- «Να χαμογελάς, όπου κι αν είσαι.».
-- «Αφροδιτούλα, θα θυμάμαι πάντα το χαμόγελό σου.».
-- «Έτσι θελω να σε θυμάμαι, χαμογελαστή, κεφάτη, γεμάτη όνειρα, γεμάτη ενέργεια μέσα σου και ζωντάνια!
     Αφροδιτουλη μουυ (κυκνακι μουυ όπως σε έλεγα) δεν μπορώ να το πιστέψω.. ο Θεούλης ζήλεψε την δύναμη και το χαμόγελο σου και αποφάσισε να σου βάλει φτερά και να σε πάρει             στον παράδεισο.. ο πόνος βουβός, οι λέξεις λίγες μπροστά σε αυτό που αισθάνομαι..
    Καλο παράδεισο όμορφο κυκνακι, έβαλες κι εσυ πλώρη για τον παράδεισο!».


Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας