Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Θ. Πατεράκης: “Μαγικό ραβδάκι για να αντιμετωπίσουμε τα πάντα με τέλειο τρόπο δεν έχουμε” (Video)

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο Δήμαρχος Σητείας κ. Θοδωρής Πατεράκης έκανε έκκληση για διάλογο.

«Η Δημοτική Αρχή λαμβάνει πολιτικές αποφάσεις που θεωρεί ότι είναι σε μία σωστή κατεύθυνση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Μαγικό ραβδάκι για να αντιμετωπίσουμε τα πάντα με τέλειο τρόπο δεν έχουμε και νομίζω κανείς δεν διαθέτει. Πιστεύω ότι θέτουμε σωστές προτεραιότητες και προσπαθούμε μεθοδικά να πετυχαίνουμε και να δίνουμε λύσεις.
Μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις. Παρακαλώ σαν εν ενεργεία Δήμαρχος την επόμενη περίοδο να γίνει ένας καλοπροαίρετος διάλογος και να κατατεθούν οι απόψεις όλων δημόσια. Να ελεγχθεί η Δημοτική αρχή για τις προτεραιότητες που έχουμε βάλει, για τους στόχους, διότι θεωρώ ότι δεν έχουμε αφήσει τίποτα να “πέσει”. Προσπαθούμε να δίνουμε λύσεις.
Δεν λέω ότι κάνουμε τα πάντα τέλεια, όμως δεν δέχομαι ότι ισχύει αυτό που ακούγεται ότι “ο τόπος πήγε πίσω”. Για να στηριχθεί σαν άποψη, θα πρέπει με κάποιο τρόπο να αιτιολογηθεί. Σαν εν ενεργεία Δήμαρχος περιμένω τις απόψεις των άλλων υποψηφίων, πού στηρίζουν αυτή την άποψη και πάνω σε αυτό να εκθέσουμε τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής και να ακούσουμε τους προβληματισμούς και τον τρόπο που θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό. Με έναν καλοπροαίρετο διάλογο και χωρίς καταγγελίες που δεν είναι τεκμηριωμένες, θεωρώ ότι θα δοθεί η ευκαιρία στον πολίτη να κάνει τις σωστές επιλογές», κατέληξε.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ



Πηγή : Ανατολή
Video : SitiaFm 95.5

Συνολικες προβολες σελιδας