Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Κεράσματα και καλές τιμές θα προσφέρουν τα καταστήματα της Σητείας την Παρασκευή

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου ο Εμπορικός Σύλλογος Σητείας διοργανώνει για έκτη συνεχή χρονιά την Λευκή Αποκριάτικη Νύχτα.

Στη μεγάλη γιορτή συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι, με πολλά αποκριάτικα δρώμενα, εκπλήξεις,  τραταρίσματα, νυχτερινή καρναβαλική παρέλαση και πολύ μεγάλες προσφορές από τα καταστήματα, που θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι αργά το βράδυ, δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο να κάνει πολύ οικονομικές αγορές και παράλληλα τονώνοντας την τοπική αγορά.
«Όλα», δήλωσε η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Μάρω Νικητάκη, «είναι έτοιμα για την πραγματοποίηση της Λευκής Αποκριάτικης Νύχτας στην Σητεία. Θα είναι μία διαφορετική και θεωρώ  θαυμάσια βραδιά. Ο κόσμος περιμένει αυτήν την εκδήλωση, μικροί και μεγάλοι. Τα καταστήματα ετοιμάζονται. Θα προσφέρουν κεράσματα στον κόσμο και παράλληλα τις καλύτερες προσφορές… Πιστεύουμε ότι όλα όσα θα λάβουν χώρα αυτή την βραδιά θα μείνουν αξέχαστα στον κόσμο».
Τσικνίσματα και κεράσματα
Η δράση θα ξεκινήσει με παλιές καντάδες από την χορωδία του Γιώργου Παπαδάκη στους κεντρικούς δρόμους  δίνοντας μία διαφορετική νότα στο κέντρο της πόλης.
Στις 7 το απόγευμα το ραντεβού όλων έχει οριστεί στην κεντρική πλατεία της Σητείας. Εκεί θα λάβουν χώρα αποκριάτικα δρώμενα με πυροτεχνήματα, χορό, μουσική, με την συμμετοχή ζογκλέρ, ξυλοπόδαρων, μάγων, εναέριων και επίγειων ακροβατών, κλόουν…
Όλοι οι συμμετέχοντες ακολούθως θα ξεκινήσουν μία νυχτερινή καρναβαλική παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, όπου σε κάποια σημεία θα γίνουν ξεχωριστά δρώμενα…
Η βραδιά περιλαμβάνει και τσικνίσματα, δωρεάν σουβλάκια, ρακή και κρασί για τον κόσμο από τον Εμπορικό Σύλλογο.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας