Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Τροχαίο δυστύχημα στην Ιεράπετρα: Νεκρός ο οδηγός αγροτικού

https://s1.neakriti.gr/images/1542x770/2/files/2019-01-08/%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CE%B2-%CE%BD%CF%85%CF%87%CF%84%CE%B1.jpg Σκοτώθηκε ο ηλικιωμένος που έπεσε σε γκρεμο 

 Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην περιοχή του Ορεινού Ιεράπετρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα Ι.Χ. αγροτικό αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 74χρονος κάτοικος Μακρύ Γιαλού Ν.Τ. εξετράπη της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και έπεσε σε γκρεμό με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του ηλικιωμένου.
Ο άτυχος άντρας βρέθηκε στις 5 το απόγευμα. και άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ωστόσο, όταν παρελήφθη από τους διασώστες, ο 74χρονος ήταν ήδη νεκρός.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σορός του ηλικιωμένου θα μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.
(φωτογραφία αρχείου)

Πηγή : Νέα Κρήτη

--------------------------------------------------------------------
 Ιεράπετρα: Νεκρός 70χρονος ανήμερα της Αποκριάς
Τραγικό θάνατο βρήκε το απόγευμα της Μεγάλης Αποκριάς ενας 70χρονος στον περιφερειακό δρόμο του Ορεινού-Ιεράπετρας.
Ενώ κατευθυνόταν προς το χωριό που τόσο αγαπούσε, έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου που οδηγούσε και έπεσε σε πρανές, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.

Η ιατροδικαστικη εξέταση βέβαια είναι εκείνη που θα δείξει τα ακριβή αίτια καθώς εκτιμάται ότι μπορεί να υπέστη κάποιο καρδιακό επεισόδιο και χάνοντας τις αισθήσεις του οδηγήθηκε στην άκρη του δρομου.
Ο άτυχος συνταξιούχος καταγόταν απο το Μαύρο Κολυμπο, έλειπε για χρόνια στην Αμερική και ερχόταν ανά διαστήματα στην περιοχή καταγωγής του όπου έμενε για λίγες μέρες και ξαναέφευγε.
Η ταφή του θα γίνει στο Ορεινό.

Πηγή : Ράδιο Λασίθι
 

Συνολικες προβολες σελιδας