Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοίνωση ίδρυσης και επέκτασης εκπαιδευτηρίων του Κυνηγετικού Συλλόγου Σητείας

Το Δ.Σ του Κυνηγετικού Συλλόγου Σητείας ενημερώνει τα μέλη του ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ  (5427- 4/12/2018 αριθμ.αποφ.2826) ιδρύθηκαν και επεκτάθηκαν τα παρακάτω εκπαιδευτήρια στην περιοχή ευθύνης του Συλλόγου μας :
1) Ίδρυση χώρου εκπαίδευσης στη θέση Ξερόκαμπος Τ.Κ. Ζήρου.
Αρχίζει ανατολικά από τον επαρχιακό δρόμο Ξερόκαμπου-Ζάκρου, κατευθύνεται βόρεια στη θέση «Πλατιά Μπέζα» περνάει το φαράγγι και ακολουθώντας την κορυφογραμμή κατευθύνεται δυτικά στη θέση «Σκίστρα-Ρίζες-Πετρωτό» και πάλι συνεχίζει δυτικά ακολουθώντας την κορυφογραμμή και κατεβαίνει νότια, νοτιοανατολικά στις θέσεις « Χαλκιάδες, Γουρνιά, Φαραγγούλι Δεξαμενή, Λάκκος Πελεκητή» με όριο πάντα τον αγροτικό δρόμο, τις υφιστάμενες καλλιέργειες και τις κατοικίες, κλείνει στον επαρχιακό δρόμο από όπου άρχισε. Το εμβαδόν είναι 802.435,42 τ.μ.

2) Επέκταση χώρου εκπαίδευσης των Τ.Κ. Αρμένων. Λιθινών. Ετιάς.
Αρχίζει ανατολικά με όριο την διασταύρωση αγροτικών δρόμων στη θέση «Γλύματα Τράπεζα» στη συνέχεια με όριο τον αγροτικό δρόμο Ετιάς-Περβολακίων κατευθύνεται νότια και συναντάει τον ασφαλτόδρομο Περβολακίων - Λιθινών στη θέση «Σφακιά» με όριο τον ασφαλτόδρομο συνεχίζει νότια ώσπου συναντάει τον επαρχιακό δρόμο Λιθινών - Μακρύ Γιαλού. Με όριο τον επαρχιακό δρόμο συνεχίζει δυτικά και φτάνει βόρεια στην διασταύρωση Βορί - Παπαγιαννάδων, από εκεί με κατεύθυνση ανατολική ακολουθεί τον αγροτικό δρόμο, ανεβαίνει ανατολικά έως το πρανές του ρέματος στη θέση «Γλύμματα-Τραπέζα» και κλείνει στο σημείο από όπου άρχισε. Το εμβαδόν είναι 2.055.596,85 τ.μ.
3) Επέκταση χώρου εκπαίδευσης Τ.Κ. Ζήρου. (Αρχική απόφαση καθορισμού χώρου εκγύμνασης με αριθμ. 1189/3-6-2015).
Αρχίζει νοτιοδυτικά στην διασταύρωση του ασφαλτόδρομου Ζήρου - Λαμνώνι με αγροτικό δρόμο που οδηγεί στην εκκλησία Άι Γιάννης στη θέση «Αρμί» συνεχίζει δυτικά με όριο πάντα τον ασφαλτόδρομο Ζήρου – Λαμνώνι έως την διασταύρωσή του (βόρεια) με τον χωματόδρομο προς Σίτανο στη θέση «Σουβλωτοί Βολάκοι» από κεί με μία νοητή ευθεία συνεχίζει ανατολικά στη θέση «Πεντάλιτρο» και ακολουθώντας την κορυφογραμμή της πλαγιάς καταλήγει στον αγροτικό δρόμο που οδηγεί στην εκκλησία Άι Γιάννης σημείο από όπου άρχισε. Το εμβαδόν είναι 625.702,21 τ.μ.
Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε τα μέλη κυνηγούς μας να προσέλθουν στο γραφείο του Συλλόγου τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
                                                       Εκ του Δ.Σ του Κ. Σ. Σητείας

Συνολικες προβολες σελιδας