Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Ο Χρ. Καλαμπόκης στηρίζει τον Ν. Καραμανωλάκη

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
Κάθε ευαισθητοποιημένος πολίτης που αγαπάει τον τόπο του, κάθε δημότης που έχει διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά με ειλικρινή ζήλο, που θέλει να είναι χρήσιμος στην τοπική κοινωνία, οδηγείται στο να ασκήσει το δημοκρατικό δικαίωμα του εκλέγεσθαι .

Όντας εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος την τελευταία δημοτική θητεία ,είμαι σε θέση να γνωρίζω από πρώτο χέρι την γενικότερη απραξία και αναποτελεσματικότητα της σημερινής Δημοτικής Αρχής και το τεράστιο έλλειμμα ανάπτυξης που επέφερε στην περιοχή μας.
Ως δημιουργικός πολίτης θα συνεχίσω την προσπάθεια μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές για ένα καλύτερο αύριο, για μια αγκαλιά στο όνειρο, για μια Σητεία όπως της αξίζει και σε αυτό θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις.
Η στόχευση λοιπόν αφορά , στην ανάπτυξη της περιοχής μας, στην δημιουργία ενός ‘’ έξυπνου’’ και σύγχρονου Δήμου ,στην δημοκρατική λειτουργία του και το άνοιγμα στην κοινωνία.
Ο Νίκος Καραμανωλάκης με την δυναμική παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο, ανέδειξε τα μεγάλα ζωτικά θέματα του Δήμου μας. Ήταν εκείνος που αντιμετώπισε τα προβλήματα από κοινού με την κοινωνία και υπήρξε διαχρονικά σταθερός υπέρμαχος των συμφερόντων του τόπου προσπαθώντας σε κάθε περίπτωση να μειώσει τις συνέπειες μιας 4ετούς αρνητικής διαχείρισης.
Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Νίκος Καραμανωλάκης, είναι ο εμπνευστής εκείνος που με εντιμότητα, ήθος, εργατικότητα και συνέπεια, θα μας πάει όλους «μαζί στο αύριο» του Δήμου Σητείας.
Όχι μόνο γιατί είναι ικανός, αλλά επειδή ο Νίκος Καραμανωλάκης είναι ανεξάρτητος και ακέραιος , αφού δεν είναι γέννημα θρέμμα κανενός κομματικού σωλήνα-μηχανισμού και δεν δεσμεύεται πουθενά αλλού και από κανέναν ,παρά μόνο στην κοινωνία.
Για όλους τους παραπάνω λόγους θα στηρίξω με όποιον τρόπο μπορώ ,την υποψηφιότητα του Νίκου Καραμανωλάκη και θα ήταν τιμή μου να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του, με τον συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ».
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας