Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Σύλλογος Καφέ Εστίασης: Τα λεφτά της Φουρέιρα επέστρεψαν τριπλά ή τετραπλά στα μαγαζιά της Ιεράπετρας

Μια βραδιά που τα είχε όλα ήταν η χθεσινή για την πόλη της Ιεράπετρας που μαζί με την φωταγώγηση του δέντρου και τη συναυλία της Ελένης Φουρέιρα, είδε πραγματικά πολύ κόσμο να γεμίζει όλα τα μαγαζιά της πόλης μέχρι αργά το βράδυ.

Φανερά ικανοποιημένος ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου Καφέ Εστίασης κ. Μιχελαράκης, μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι, ανέφερε πως η χθεσινή ήταν μια φανταστική βραδιά για όλα τα καταστήματα εστίασης της Ιεράπετρας, τονίζοντας πως τα λεφτά που δόθηκαν για τη χθεσινή συναυλία επέστρεψαν στα καταστήματα της πόλης τριπλά ή και τετραπλά.
«Ήταν μια βραδιά Αυγούστου για την πόλη, απότι είδα και άκουσα ο κόσμος ήταν μεταξύ 3 και 5 χιλιάδες, ενώ είδα άτομα που ήρθαν και από το Ηράκλειο για την Ελένη Φουρέιρα. Σε όλα τα καταστήματα δεν υπήρχε καρέκλα να κάτσεις μέχρι αργά. Οι τζίροι που έγιναν ήταν φανταστικοί και δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπήρξε κατάστημα καφέ-εστίασης που δεν δούλεψε πολύ, ενώ αυξημένοι ήταν οι τζίροι και στις παραγγελίες delivery», ήταν το σχόλιό του.
Το σημαντικότερο όπως είπε ήταν πως όλος ο κόσμος, μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν και πέρασαν καλά και ήταν μια δράση που βοηθά πολύ την πόλη, αφού κινείται ο κόσμος και γίνεται γνωστό το όνομα της πόλης ευρύτερα, πράγμα που βοηθά ευρύτερα, ανέφερε ο κ. Μιχελαράκης, ο οποίος ευχαρίστησε τον Δήμο την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α και όσους βοήθησαν για τη χθεσινή βραδιά.

Πηγή : Ράδιο Λασίθι

Συνολικες προβολες σελιδας