Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Δυναμική εκπροσώπηση των εμπόρων του Ν. Λασιθίου

Από έξι αντιπροσώπους -από τους 29 συνολικά σε όλη την Κρήτη- στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.) και από δύο στο νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης (Ο.Ε.Σ.Κ.) θα εκπροσωπηθεί ο Νομός Λασιθίου, όπως προέκυψε μετά και τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. στην Ο.Ε.Σ.Κ.

Όπως τόνισαν στην ΑΝΑΤΟΛΗ πρόεδροι και μέλη όλων των Λασιθιώτικων Συλλόγων η συσπείρωση και η δυναμική που επέδειξαν ήταν από τις μεγαλύτερες της τελευταίας δεκαετίας και αυτό είχε και ως αποτέλεσμα την πολύ δυνατή εκπροσώπηση σε παγκρήτιο και πανελλαδικό επίπεδο.
Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι Εμπορικοί Σύλλογοι του Νομού θα εκπροσωπηθούν στην ΕΣΕΕ ως πρωτοβάθμιο εμπορικό όργανο σε πανελλαδικό επίπεδο.
Οι δύο αντιπρόσωποι στην Ε.Σ.Ε.Ε. προέρχονται από τον Εμπορικό Σύλλογο Αγίου Νικολάου, είναι οι κ. Οδυσσέας Παπαδάκης και Μανόλης Πάγκαλος, ένας από τον Εμπορικό Σύλλογο Νεάπολης, ο κ. Νίκος Ταμπακάκης, ένας από τον Εμπορικό Σύλλογο Ιεράπετρας, ο κ. Βαγγέλης Μπινιχάκης και δύο από τον Εμπορικό Σύλλογο Σητείας, η κ. Μάρω Νικητάκη και ο κ. Μανόλης Ροδανάκης ως αναπληρωματικό μέλος.
Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Ε.Σ.Ε.Ε. είναι προγραμματισμένες για το Νοέμβριο.  Όλοι οι προαναφερθέντες εκπρόσωποι των Εμπορικών Συλλόγων του Λασιθίου έχουν σε αυτές το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι.

Δύο Λασιθιώτες στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Κρήτης 
Σημαντικό γεγονός αποτελεί επίσης η παρουσία στο νέο Δ.Σ. της Ο.Ε.Σ.Κ. δύο εκπροσώπων του Ν. Λασιθίου, του κ. Νίκου Τσαμάνδουρα από τον Εμποροβιοτεχνικό Επαγγελματικό Σύλλογο Οροπεδίου Λασιθίου και του κ. Αποστόλη Παπαϊωάννου από τον Εμπορικό Σύλλογο Ιεράπετρας.
ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας