Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Εκλογές Γαρ εγγύς

Ταξίδι στο μέλλον ήταν το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο. Οι παρευρισκόμενοι έζησαν για 4 ώρες σε ένα πανέμορφο φανταστικό κόσμο. Ταξίδεψαν εικονικά στη Σητεία του μέλλοντος.

Χόρτασαν μελέτες, σχέδια, χόρτασαν πολλά-πολλά ΘΑ.

Απόλαυσαν τον πολύωρο μονόλογο του Δημάρχου και κολύμπησαν σε εκατομμύρια ευρώ τα οποία ΘΑ έρθουν στο Δήμο μας ΑΝ υπάρξει θετική αξιολόγηση από το »Φιλόδημο» από το Πράσινο Ταμείο, το ΕΣΠΑ και τις ΟΧΕ κ.α. Ζήσαμε εικονικά , τον πολυπόθητο ΝΟΑΚ, την Αν. Παράκαμψη, το Βιολογικό της Σητείας αναβαθμισμένο, τους Βιολογικούς του Μόχλου, της Ανάληψης, των Αχλαδίων, της Λάστρου, της Τουρλωτής, το φράγμα των Λιθινών, τη λιμνοδεξαμενή της Ζού, το νέο λιμάνι της Σητείας όταν ΘΑ ολοκληρωθεί το master plan και όταν ΘΑ υπάρξουν χρηματοδοτήσεις, το λιμανάκι του Κουρεμένου αναβαθμισμένο, το νέο πλυστικό μηχάνημα και τα νέα απορριμματοφόρα που ΘΑ αγοράσουμε, το νέο εργοστάσιο διαλογής στο ΧΥΤΑ.

Για την άρδευση, αν και »το πρόβλημα δεν είναι αισθητό» σύμφωνα με το Δήμαρχο (!) κάναμε νέες γεωτρήσεις, ενοποιήσαμε τα δίκτυα, επίσης, φτιάξαμε νέα γήπεδα ποδοσφαίρου, φτιάξαμε τους αγροτικούς δρόμους, το παραλιακό μέτωπο, υλοποιήσαμε τη μελέτη του ΙΤΕ και τους υποθαλάσσιους κυματοθραύστες, φτιάξαμε τις ήδη υπάρχουσες αλλά και καινούργιες παιδικές χαρές, τους αύλειους χώρους των σχολείων με το »Φιλόδημο», το κέντρο πληροφόρησης στο Κεφαλοβρύση, κάναμε αστικές παρεμβάσεις, φτιάξαμε το Ρωμαϊκό τοίχος και την ανάπλαση στη περιοχή της Γλυφάδας, τακτοποιήσαμε τα ανταλλάξιμα στη περιοχή Πετρά και άλλα πολλά.

Η πρόσκληση έγραφε: απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής αρχής έτους 2017.

Τα στοιχεία της οικονομικής υπηρεσίας είναι αμείλικτα. Δαπανήθηκαν για έργα και επενδύσεις τη χρονιά αυτή, 401.997,77 ευρώ!

Δέκα λεπτά θα ήταν αρκετά για το φτωχό αυτό απολογισμό!!!

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας