Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

O Ο.Α Σητείας στο παγκρήτιο πρωτάθλημα τένις πράσινης μπάλας

Με έξι παιδιά συμμετείχε ο Ο.Α Σητείας στο παγκρήτιο πρωτάθλημα τένις πράσινης μπάλας στις κατηγορίες αγόρια-κορίτσια κάτω των δέκα ετών που διεξήχθη το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στο χώρου του Φιλία ΤΚ στο Ηράκλειο.
Η ομάδα της Σητείας αποτελούνταν από τους Ευκλείδη Καταξάκη, Μάνο Κουτσαντωνάκη και Δημήτρη Μαλλιαρουδάκη και κατέλαβε την πρώτη θέση στον τεσσάρων ομάδων όμιλό της, κάνοντας νίκες τόσο στα μονά όσο και στα διπλά. Η δεύτερη ομάδα της Σητείας που αποτελούνταν από τους Στέλιο Αϊλαμάκη, Τζώρτζη Καταξάκη και Στέλιο Ξενικάκη από το Γ.Σ. Λυβικός Ιεράπετρας κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον άλλο όμιλο.
Έτσι, οι δυο ομάδες από τη Σητεία, ήρθαν αντιμέτωπες μεταξύ τους σε μια εμφύλια αναμέτρηση η οποία δεν έβγαλε νικητή λόγω του προχωρημένου της ώρας και της κόπωσης των μικρών αθλητών.
Στα κορίτσια η μοναδική εκπρόσωπος της Σητείας Φωτεινή Χατζηκώστα κάνοντας δυνατό δίδυμο με την αθλήτρια Τόνια Κοντολαιμάκη απ τον ΑΟ ΛΑΤΩ Αγίου Νικολάου κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στον όμιλο τους κάνοντας σημαντικές νίκες.
Στην κατηγορία των αγοριών συμμετείχαν 20 αθλητές από όλη την Κρήτη και στην κατηγορία των κοριτσιών 14 αθλήτριες.
Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Σητείας συγχαίρει τους μικρούς αθλητές αλλά και στους γονείς τους για την υπομονή και την άψογη συμπεριφορά τους καθόλη τη διάρκεια των αγώνων και συμπληρώνει: «Άρτια επίσης ήταν και η συνεργασία των προπονητών του ομίλου μας με αυτούς του ΑΟ ΛΑΤΩ αλλά και του ΓΣ Λυβικού αναδεικνύοντας τη μεθοδική δουλειά που γίνεται στους Λασιθιώτικους ομίλους».
Συνοδός των παιδιών ήταν ο προπονητής τους Γιάννης Γλεζάκης, ο έφορος αγωνιστικού του ομίλου της Σητείας Μάνος Αϊλαμακης και οι γονείς των παιδιών.
– Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου ρίχνονται στη μάχη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ε2 που θα γίνει στη Σούδα οι μεγαλύτεροι αθλητές του ΟΑ Σητείας, Νικόλας Αρχατζικακης, Μάξιμος Κοντογιωργάκης και Δημήτρης Μαλλιαρουδάκης.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας