Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Μονόδρομος η ένωση για τους παραγωγούς βιολογικού ελαιολάδου

https://cdn.cretalive.gr/_largeImage/elaiolado.jpg?mtime=20160520235702Κ.Φραγκάκης: Με ένα ισχυρό brand name θα διεκδικήσουν τη θέση τους στην αγορά

Οι προσδοκίες δεν επαληθεύτηκαν για τους παραγωγούς βιολογικού ελαιολάδου, κι έτσι το 34% της πίτας του βιολογικού ελαιολάδου της Ελλάδας, που ανήκε στην Κρήτη πριν από δύο χρόνια, είναι πλέον μειωμένο.
Όπως είπε στο ΣΚΑΙ Κρήτης 92,1 ο πρόεδρος του Δικτύου Κρητικού Ελαιολάδου και Α' Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Μανώλης Φραγκάκης, "οι παραγωγοί περίμεναν να απολαύσουν κάτι καλύτερο σε τιμή και δεν το είδαν", γεγονός που λειτούργησε αποτρεπτικά στο να συνεχίσουν ... βιολογικά.
Όπως εξήγησε ο κ.Φραγκάκης, η παραγωγή βιολογικών προϊόντων είναι μειωμένη και πιο ακριβή και πρέπει οι παραγωγοί να διεκδικήσουν μια θέση στις αγορές για τα προϊόντα τους. "Η ένωση των παραγωγών βιολογικού ελαιολάδου είναι μονόδρομος" - είπε ο κ.Φραγκάκης, εξηγώντας ότι ενωμένοι και πιο ισχυροί θα μπορούν να βγουν στην αγορά με ποσότητα προϊόντος και διάρκεια, έχοντας μια αντιπροσώπευση με ένα ισχυρό brand name.

Πηγη : Creta live

Συνολικες προβολες σελιδας