Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Ευχαριστίες του αντιδημάρχου Σητείας

Ευχαριστήρια επιστολή απευθύνει ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας  Δήμου Σητείας κ. Παύλος Χριστοδουλάκης στην πρόεδρο και το συμβούλιο του Πολιτιστικού και Λαογραφικού  Συλλόγου Παλαικάστρου «ITANOΣ». Αναφέρει:

Αξιότιμη Πρόεδρος Κα Ανωγειανάκη – Μηλιδάκη Χρυσάνθη,
Αξιότιμες κυρίες και  κύριοι του Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Λαογραφικού  Συλλόγου Παλαικάστρου «ITANOΣ»,
Σας ευχαριστούμε θερμά για τη χορηγία σας και τη μαζική συμμετοχή των μελών σας  στην εκδήλωση «Νοιάζομαι και προσφέρω» για την αλληλεγγύη,  που διοργάνωσε με επιτυχία το Κοινωνικό  Παντοπωλείο του Δήμου μας, τη Παρασκευή 28/9/2018 στο Πολύκεντρο.
Η προσφορά αυτή μας τιμάει ιδιαίτερα και συμβάλλει στην προσπάθεια προώθησης και ενδυνάμωσης   της αλληλεγγύης στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει σήμερα μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας.
Ευχαριστούμε επίσης και  τη χορωδία της Ελένης Περινού που με μεράκι και ανιδιοτέλεια δημιούργησε μια ωραία ατμόσφαιρα στη συγκεκριμένη εκδήλωση.
Μέσα από αυτές τις  πρωτοβουλίες και δράσεις αποδεικνύεται έμπρακτα το ουσιαστικό και ανιδιοτελές ενδιαφέρον καθώς και η αγάπη των συλλόγων και των δημοτών μας  για τους στόχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, προς όφελος της κοινωνίας μας.
Είμαι βέβαιος ότι το δρόμο της εθελοντικής  συμμετοχής και προσφοράς που εσείς καταδείξατε με την πράξη σας θα ακολουθήσουν και άλλοι.
Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που έχουμε αρωγούς, όπως ο Σύλλογος σας, ο οποίος βοηθά σημαντικά το έργο μας.
Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας  Δήμου Σητείας
Χριστοδουλάκης Παύλος

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας