Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Πτήσεις εσωτερικού με αεροσκάφη ATR έως τον Μάρτιο για την Σητεία, ( αντίο στα μεγάλα αεροσκάφη )


Προσγειώθηκε λίγα λεπτά πρίν απο τις 11 το πρωί (29/10/2018) στο αεροδρόμιο Βιτσέντζος Κορνάρος στην πόλη της Σητείας η πτήση της Ολυμπιακής απο Αθήνα

Πρόκειται για αεροπλάνο ATR . του οποίου η παρουσία του μυρίζει Χειμώνα και ίσως και ανάλογη υποβάθμιση στο αεροπορικό τοπίο της Σητείας δεδομένου της λήξης της τουριστικής σεζόν και της ανάλογης κίνησης που επικρατεί συνήθως τον χειμώνα.


Θεωρείτε λογικό στο πέρας της τουριστικής κίνησης τα δρομολόγια πλοίων και αεροπλάνων, να μειώνονται, δεδομένο ότι η επιβατική κίνηση και το ενδιαφέρον των πελατών - επιβατών να είναι λιγότερο.


Ο μόνιμος όμως πληθυσμός μια ολόκληρης επαρχίας την περίοδο του χειμώνα νιώθει ότι ξεκινά να τον αγκαλιάζει η ανασφάλεια της ( μή ) καθημερινής δυνατότητας πρόσβασης στην Πρωτεύουσα Αθήνα.



Απο τον Απρίλιο έως και τον Οκτώβριο εδώ και 2 χρόνια διάφορες εταιρείες που προσέγγιζαν το αεροδρόμιο της Σητείας, με διάφορους τύπους αεροπλάνων, πραγματοποιούσαν πτήσεις με καθημερινά δρομολόγια, απο 4 έως 5 φορές την εβδομάδα, τόσο τον χειμώνα καθημερινά, όσο και το καλοκαίρι.

Πλέον πτήσεις πρός την Σητεία θα πραγματοποιούνται απο Οκτώβριο ( επισήμως Νοέμβριο ) έως Μάρτιο με αεροσκάφος AΤR, 38 έως 42 θέσεων, με τρία δρομολόγια την εβδομάδα Δευτέρα - Πέμπτη - Σάββατο.

ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

Πηγή : Sitiakanea.gr


Συνολικες προβολες σελιδας