Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2019 οι εργασίες στο στάδιο Σητείας

Υπό την προεδρία του Αντιδημάρχου κ. Νίκου Λαντζανάκη συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σητείας και συζητήθηκε και εγκρίθηκε το 1ο πρακτικό του διαγωνισμού για την αποπεράτωση τοιχίων αντιστήριξης στο γήπεδο ποδοσφαίρου.

Όπως σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και μέλος της Επιτροπής, αλλά και πρώην πρόεδρός της κ. Λεωνίδας Τερζής, «καθορίζεται ο προσωρινός ανάδοχος για την αποπεράτωση των τοιχίων αντιστήριξης του γηπέδου. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 380.000, προχωρεί η διαδικασία.
Θεωρούμε ότι θα ολοκληρωθεί εντός των προθεσμιών που ορίζει η νομοθεσία για την οριστική κατακύρωση και να ξεκινήσει ο εργολάβος τις εργασίες που κατ’ εκτίμηση θα ολοκληρωθούν το πρώτο τετράμηνο του 2019, ώστε να έχουμε την δυνατότητα να προχωρήσουμε εκ νέου σε δαπάνη είτε μέσα από χρηματοδότηση της Περιφέρειας, είτε χρησιμοποιώντας και ιδίους πόρους κατά ένα μέρος, είτε αξιοποιώντας δυνητικά την δέσμευση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για χρηματοδότηση και του ταρτάν. Του ελαστικού τάπητα, που βέβαια είναι δαπανηρός, αγγίζει τις 600.000 ευρώ. Θεωρούμε ότι θα καταφέρουμε να αποδώσουμε το έργο στην νεολαία της Σητείας το επόμενο έτος και να δημοπρατήσουμε και το 2020 την ολοκλήρωση επιτέλους του σταδίου και να μπούμε στην τροχιά τοποθέτησης του φωτισμού που απαιτείται για να διεξάγονται και νυχτερινοί αγώνες» συμπλήρωσε ο κ. Τερζής.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας