Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Η Πρόεδρος της Τοπικής Σητείας στην ομιλία Μητσοτάκη

Η  πρόεδρος της Τ.Ο. Ν.Δ. Σητείας κ. Άννα Ζερβάκη αποδέχτηκε την πρόσκληση του προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και παραβρέθηκε στην ομιλία του, προς τιμή των παραγωγικών φορέων, η οποία έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου.


Στο κατάμεστο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το κυβερνητικό πρόγραμμα της Ν.Δ. και το όραμά του για το αύριο της χώρας. Έθεσε επί τάπητος μια στρατηγική εθνική, η οποία ανοίγει τον δρόμο της χώρας για την μετάβασή της στην κανονικότητα και στην ανάπτυξη.

Σε μια ομιλία -σταθμό στην τρίχρονη παρουσία του στην προεδρεία της Ν.Δ. ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Δ.Ε.Θ. έφερε στο προσκήνιο το σχέδιό του για το αύριο της χώρας και απαρίθμησε τους στόχους, στους οποίους θα επικεντρωθεί:

1ος μια κοινωνία προόδου και αλληλεγγύης που θα δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους
2ος μια οικονομία παραγωγική με οδικό χάρτη για επενδύσεις
3ος πολιτικό σύστημα δημοκρατικό και λειτουργικό
4ος μια παιδεία που προετοιμάζει το μέλλον και συνδέει την εκπαίδευση με την αγορά εργασίας. Αξιολόγηση παντού.
5ος μια χώρα που αντιμετωπίζει το κράτος Δικαίου και την ασφάλεια ως προϋπόθεση  της δημοκρατίας
6ος μια χώρα που δεν ανήκει απλώς στην Ευρώπη και το ΝΑΤΟ, αλλά επανακτά την ισότητα με τους εταίρους μας και αξιοποιεί  την θέση του ελληνισμού παντού στον κόσμο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για όλα όσα απασχολούν την κοινωνία στην καθημερινότητά της. Τα εισοδήματα, την ανεργία, τους φόρους, τα χρέη. Με το βλέμμα στραμμένο στην οικονομία δεσμεύτηκε  για μέτρα που θα φέρουν επενδύσεις. Μίλησε για σχέδιο που βασίζεται στην μείωση της φορολογίας, στην μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, στην προσέλκυση κύματος επενδύσεων, στην στήριξη των ασθενέστερων ομάδων του πληθυσμού, στην δημιουργία θέσεων απασχόλησης που αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες χωρίς αποκλεισμό.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. απευθύνθηκε σε όλους τους πολίτες ανεξάρτητα του τί ψήφισαν. Χαρακτήρισε την Ν.Δ. ένα ανοιχτό κόμμα, ανοιχτό στο μέλλον, ανοιχτό σε όλες τις μεταρρυθμιστικές δυνάμεις, ανοιχτό σε ιδέες, ανοιχτό σε όλους που θέλουν να βάλουν πλάτη για να τελειώνουμε με την κρίση.

Ζήτησε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε μια εθνική συστράτευση από όλο το πολιτικό φάσμα σε ένα κοινό όραμα μακριά από ιδεοληψίες, διχασμούς και ακρότητες.

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ν.Δ. ΣΗΤΕΙΑΣ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας