Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Γέμισαν τα ξενοδοχεία της Σητείας

Καλή ήταν η κίνηση του Δεκαπενταύγουστου για την περιοχή του Δήμου Σητείας.Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας Γιάννης Κακουράκης,η πληρότητα των ξενοδοχειακών μονάδων έφθασε στο 100%.

«Το ποσοστό αυτό αφορά πρωτίστως τις μονάδες που συνεργάζονται με οργανωμένα τουριστικά γραφεία», διευκρίνισε, «όμως και για τις υπόλοιπες, η πληρότητα είναι μεγάλη, πάνω από 80%.
Η πλειονότητα των ξένων επισκεπτών είναι Σκανδιναβοί, Γάλλοι αλλά και Γερμανοί.
Το θετικό είναι ότι οι εντυπώσεις της πλειοψηφίας των επισκεπτών είναι εξαιρετικές για την περιοχή, για το φυσικό της κάλλος, τις παρεχόμενες υπηρεσίες κλπ. –βάσει των σχολίων και των αναφορών τους στους υπευθύνους του ξενοδοχειακού χώρου.
Επίσης και φέτος, και αυτήν την περίοδο υπάρχουν επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες, κάτι που θεωρείται πολύ σημαντικό, αφού πρόκειται για ανθρώπους που αφίχθησαν πέρυσι, έκαναν τις διακοπές τους και επανήλθαν φέτος στην ευρύτερη περιοχή της Σητείας μένοντας προφανώς ικανοποιημένοι.
Αυτές τις ημέρες αυξημένη είναι και η παρουσία Ελλήνων τουριστών στην ευρύτερη περιοχή της Σητείας, ωστόσο λιγότερες είναι φέτος οι ημέρες των διακοπών και των διανυκτερεύσεων.
Ικανοποιητική συνολικά κρίνεται η κίνηση του φετινού Δεκαπενταύγουστου για την περιοχή της Σητείας.
Για το υπόλοιπο του μήνα, αναμένεται σταδιακή μείωση των Ελλήνων επισκεπτών, ωστόσο καλή αναμένεται η κίνηση σε ό,τι αφορά τους επισκέπτες του εξωτερικού, η οποία θα συνεχιστεί μέχρι και τον Οκτώβριο μέσω των πτήσεων τσάρτερ που πραγματοποιούνται στο αεροδρόμιο της Σητείας».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας