Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Η τελευταία πτήση στη Σητεία από Νορβηγία

Ολοκληρώθηκαν οι πτήσεις από Νορβηγία, που ξεκίνησαν δοκιμαστικά φέτος και διήρκησαν ένα δίμηνο περίπου, αλλά θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι από την επόμενη χρονιά θα συνεχιστούν.

«Οι επισκέπτες», όπως είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Σητείας κ. Γιάννης Κακουράκης «αποκόμισαν πολύ καλές εντυπώσεις από την περιοχή της Σητείας κάτι που αναμένεται να συμβάλει στην αύξηση των πτήσεων τσάρτερ την επόμενη σαιζόν από τέσσερις σε πέντε, από την Σκανδιναβία.
Συνεχίζονται στο μεταξύ μέχρι τον Οκτώβριο οι υπόλοιπες τρεις πτήσεις από την Σκανδιναβία, δύο από Δανία και μία από Σουηδία. Επίσης συνεχίζονται οι τρεις πτήσεις εβδομαδιαίως από την Γερμανία.
Το σημαντικό είναι ότι οι επισκέπτες του εξωτερικού είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι.Οι εντυπώσεις τους, όπως καταγράφονται, είναι πολύ καλές συνολικά, κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, όχι μόνο για τα ξενοδοχεία, τα καταλύματα αλλά και για όλους τους εμπλεκόμενους στον τουριστικό τομέα, τα καταστήματα εστίασης και ψυχαγωγίας κλπ. Είναι σημαντικό συνολικά για την τοπική οικονομία και βέβαια σε ό,τι αφορά τις προοπτικές περαιτέρω τουριστικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας