Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Η ανακαίνιση της Χειρουργικής Σητείας, επόμενος στόχος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου

Ιδιαίτερα σημαντικός είναι και ο νέος στόχος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας, η ανακαίνιση της χειρουργικής κλινικής του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Λίγο χρονικό διάστημα μετά την ολοκλήρωση της πλήρους ανακαίνισης της Α΄ πτέρυγας της παθολογικής κλινικής, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αποφάσισε να προχωρήσει σε αντίστοιχη παρέμβαση στη χειρουργική κλινική.
«Στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ.», ανέφερε ο Πρόεδρός του κ. Χριστόφορος Καλαμπόκης, «προχωρήσαμε σε έναν απολογισμό σε ό,τι αφορά την ανακαίνιση της παθολογικής κλινικής και λάβαμε αποφάσεις σχετικά με την συνέχεια των δράσεων του Συλλόγου. Το αποτέλεσμα της ανακαίνισης της παθολογικής κλινικής είναι πολύ ικανοποιητικό, όπως έχει διαφανεί και από τις αντιδράσεις και τα σχόλια του κόσμου. Είναι επίσης πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι σήμερα, έχει αποπληρωθεί πλέον το σύνολο του κόστους του συγκεκριμένου έργου, το οποίο ανήλθε στα 26.500 € και δεν υπάρχει καμία οφειλή σε σχέση με την δράση αυτή.
Επόμενος μεγάλος στόχος είναι η ανακαίνιση της χειρουργικής. Ο Σύλλογος έχει αποκτήσει μία δυναμική και το Δ.Σ. με όρεξη και δύναμη που αποκόμισε από το αποτέλεσμα της προηγούμενης δράσης, βάζει και στην συνέχεια τον πήχη ψηλά κι αποφάσισε να προχωρήσει εντός του επόμενου εξαμήνου στην ανακαίνιση της χειρουργικής κλινικής στο ισόγειο τμήμα του Νοσοκομείου Σητείας.
Πρόκειται για μία εξίσου σημαντική δράση, σε έκταση, μέγεθος και σπουδαιότητα, όπως αυτής της ανακαίνισης της παθολογικής. Το κόστος της δράσης αναμένεται να ανέλθει στο ίδιο κόστος με την προηγούμενη ανακαίνιση.
Από τώρα λοιπόν και στο εξής τα χρήματα που θα συλλέγει ο Σύλλογος, είτε από εκδηλώσεις, είτε από χορηγίες, είτε από δωρεές θα διατεθούν για την υλοποίηση του σκοπού αυτού».
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή: Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας