Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Ιεραπετρίτισσα κάηκε με τον άρρωστο άνδρας της στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι

https://s1.neakriti.gr/images/1542x770/files/2018-07-24/matineakriti23.jpgΣυγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους στο Μάτι. Μαζί στην ζωή μαζί και στο θάνατο για ηλικιωμένο ζευγάρι που βρέθηκε απανθρακωμένο μαζί.
Η ηλικιωμένη γυναίκα, με καταγωγή από την Ιεράπετρα, σύμφωνα με τον ιστότοπο hxonews.gr αν και μπορούσε να σωθεί δεν άφησε τον σύντροφό της.

Η άτυχη 71χρονη γυναίκα Μ.Π., οδοντίατρος στο επάγγελμα και με καταγωγή από το Κάτω Χωριό Ιεράπετρας, η οποία έχασε τη ζωή της μαζί με τον άνδρας της από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, άφησε την τελευταία της πνοή δίπλα στον 72χρονο, με καταγωγή από τα Τρίκαλα, ο οποίος δεν μπορούσε να κινηθεί.
Η ηλικιωμένη γυναίκα βρίσκονταν στην περιοχή Μάτι με τον σύζυγό της που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, τα δυο εγγόνια της και μια γυναίκα που τη βοηθούσε. Εξαιτίας των προβλημάτων δεν μπορούσε να κινηθεί.
Όταν άρχισε να διαισθάνεται την επικινδυνότητα της κατάστασης ειδοποίησε τον πατέρα των παιδιών να έρθει να τα πάρει καθώς  και τη γυναίκα που τα πρόσεχε. Η ίδια έμεινε πίσω στο σπίτι  να φροντίσει τον σύζυγό της. Δυστυχώς όμως η κατάληξη ήταν τραγική για τους δυο,  που έχασαν τη ζωή τους από τη φωτιά.

Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας