Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Συνάντηση Διοίκησης 7ης ΥΠΕ με Διοικήσεις Νοσοκομείων Λασιθίου. Νέες υπηρεσίες στους πολίτες του νομού μας

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Διαλυνάκειο Νοσοκομείο Νεάπολης, της Διοικήτριας της 7ης  Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης
κ. Ελένης Μαυρομάτη και της Υποδιοικήτριας κ. Ελένης Γιακουμάκη, με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου κ. Μαρίας Σπινθούρη, τον Αν. Διοικητή του Γ.Ν-ΚΥ Νεαπόλεως κ. Νικόλαο Παντιέρα, τον Αν. Διοικητή του Γ.Ν-ΚΥ Ιεράπετρας κ. Γιώργο Αρακαδάκη και τον Αν. Διοικητή Γ.Ν-ΚΥ Σητείας κ. Εμμανουήλ Μιχελάκη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα των Νοσοκομείων καθώς και η πορεία υλοποίησης των κρίσεων των προκηρυχθέντων θέσεων των Ιατρών ΕΣΥ.
Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου συζητήθηκε ο σχεδιασμός προκήρυξης των νέων θέσεων επικουρικού προσωπικού με το νέο τρόπο επιλογής τους.
Συζητήθηκε επίσης ο σχεδιασμός παροχής νέων υπηρεσιών στους πολίτες του Λασιθίου. Στο πλαίσιο αυτό δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργία της υπηρεσίας κατ’ οίκον νοσηλείας των ογκολογικών και αιματολογικών ασθενών με τη συνεργασία των Νοσοκομείων Αγίου Νικολάου και Νεαπόλεως.
Η έναρξη λειτουργίας της δομής προγραμματίζεται για το τέλος Ιουλίου μετά από την εκπαίδευση του νοσηλευτικού προσωπικού της. Η υπηρεσία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του σχεδιασμού της 7ης ΥΠΕ και έρχεται σε συνέχεια της ήδη επιτυχούς λειτουργίας της στο Ηράκλειο, όσον αφορά την παροχή κατ’ οίκον νοσηλείας των ογκολογικών και αιματολογικών ασθενών.
Τέλος η  Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ συναντήθηκε με το Σύλλογο Εργαζομένων  και με τον Πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου του Γ.Ν.-Κ.Υ. Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο». Ενημερώθηκε για το Νοσοκομείο Νεαπόλεως και δόθηκαν απαντήσεις στα ερωτήματα που τέθηκαν από τη μεριά του συλλόγου και του προέδρου του Επιστημονικού Συμβουλίου.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας