Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Στη 2η θέση η Κρήτη σε ξενοδοχεία-καταλύματα μπροστά στην παραλία

Σύμφωνα με την εξειδικευμένη μηχανή αναζήτησης ξενοδοχείων www.travelmyth.gr, η Σικελία έχει περισσότερα ξενοδοχεία μπροστά σε παραλία από οποιοδήποτε άλλο νησί της Μεσογείου. Οι ταξιδιώτες που επιθυμούν να έχουν απευθείας πρόσβαση στη θάλασσα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 735 ξενοδοχείων και καταλυμάτων στο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου.
Η περιοχή με τα περισσότερα παραλιακά ξενοδοχεία είναι η Μεσσίνα με 298 ξενοδοχεία, ακολουθεί δεύτερη η Ραγκούσα με 100, το Παλέρμο με 79 ξενοδοχεία και οι Συρακούσες με 78.
Η Κρήτη καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση με 677 ξενοδοχεία και καταλύματα μπροστά σε παραλία. Το 22,5% όλων των παραλιακών ξενοδοχείων της Ελλάδας βρίσκεται στην Κρήτη. Όλοι οι νομοί έχουν περισσότερα από 100 ξενοδοχεία μπροστά σε παραλία:
  • 229 ο Νομός Χανίων
  • 166 ο Νομός Ηρακλείου
  • 150 ο Νομός Ρεθύμνου
  • 132 ο Νομός Λασιθίου
Η κατηγορία «Παραλιακά Ξενοδοχεία» είναι μία από τις 77 κατηγορίες στις οποίες η Travelmyth κατατάσσει τα ξενοδοχεία. Τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία ξεχωρίζουν καθώς βρίσκονται μπροστά σε παραλία ακόμα και αν υπάρχει ανάμεσα δρόμος, αλλά χωρίς να παρεμβάλλεται κάποιο άλλο κτίριο. Αναγκαία προϋπόθεση για την κατάταξη ενός ξενοδοχείου στην κατηγορία αυτή είναι η παραλία να είναι προσβάσιμη και να ενδείκνυται για κολύμπι. Στην έρευνα έχουν μετρηθεί ξενοδοχεία που είναι διαθέσιμα τουλάχιστον σε ένα από τα μεγαλύτερα sites κρατήσεων. Συνολικά στην κατηγορία βρίσκονται σχεδόν 20.000 ξενοδοχεία. 
Πηγή : money-tourism.gr

Συνολικες προβολες σελιδας