Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Ζητά τα κλειδιά των ακινήτων του καρδιολόγου η Βουλγάρα χήρα του

https://s1.neakriti.gr/images/1542x770/files/2018-06-21/q5.jpgα κλειδιά από όλα τα ακίνητα που είχε στην κατοχή του ο σύζυγός της, Χριστόδουλος Καλαντζάκης, ζήτησε η Βουλγάρα σύζυγός του.
Η 39χρονη Ντέζι, η οποία κατηγορείται για άμεση συνέργεια στη δολοφονία του 62χρονου άντρα της, αλλά αποφυλακίστηκε έως την εκδίκαση της υπόθεσης, υπέβαλε αίτηση να αποσφραγιστούν τόσο το σπίτι όπου κατοικούσε η ίδια με τον σύζυγο και το παιδί τους όσο και
το ιατρείο του αδικοχαμένου καρδιολόγου και του εξοχικού τους στον Μακρύ Γιαλό, και να της παραδοθούν και τα κλειδιά όλων των ακινήτων.


Διαφωνεί η αδερφή του θύματος
Η αδερφή του αδικοχαμένου καρδιολόγου ζήτησε να απορριφθεί η αίτηση της 39χρονης και να παραδοθούν στην ίδια τα κλειδιά των ακινήτων. Η γυναίκα κατηγορεί τη Βουλγάρα ότι εκμεταλλεύεται το γεγονός πως ασκεί τη γονική μέριμνα του ανήλικου γιου της και υποστηρίζει ότι ζητά την αποσφράγιση των ακινήτων για λογαριασμό του παιδιού και μοναδικού κληρονόμου της περιουσίας του καρδιολόγου, με σκοπό να αφαιρέσει μέσα από τα σπίτια αποδεικτικά στοιχεία της ενοχής της στην υπόθεση δολοφονίας του αδελφού της.
Από την πλευρά της, η 39χρονη χήρα, ισχυρίζεται ότι η αίτηση αποσφράγισης κατατέθηκε γιατί το παιδί πρέπει πλέον να επιστρέψει στο σπίτι όπου μεγάλωσε, αλλά και γιατί η αδελφή του 62χρονου χρησιμοποιεί το εξοχικό του «σα να είναι εκείνη η κληρονόμος».
Υπενθυμίζεται πως η άγρια δολοφονία του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, έγινε το πρωί της 7ης Οκτωβρίου, όταν ο γιατρός κατευθυνόταν από τη Σητεία στο ιατρείο του στον Μακρύ Γιαλό. Κρυμμένος σε αγριελιές, στη θέση Πιλαλήματα του Κουτσουρά, παραμόνευε ο 37χρονος φερόμενος ως εραστής της Ντέζι, Καρσέβ, που άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα. Η πρώτη βολή αιφνιδίασε και τραυμάτισε τον Καλαντζάκη, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του οχήματος και, όταν βγήκε από το Ι.Χ., ο αδίστακτος δράστης τον πυροβόλησε δύο φορές πισώπλατα. Ο Βούλγαρος έχει κριθεί προφυλακιστέος και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Πηγή : Νέα Κρήτη
(Με πληροφορίες από espressonews.gr)

 

Συνολικες προβολες σελιδας