Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Ο βασιλιάς του Μπαχρέιν στην Ιεράπετρα, με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του

https://s1.neakriti.gr/images/1542x770/2/files/2018-06-21/mirqab2.jpgΑνοιχτά στη θάλασσα της Ιεράπετρας, έδεσε σήμερα νωρίς το απόγευμα η υπερπολυτελής θαλαμηγός με τη βασιλική οικογένεια του Μπαχρέιν.

Από τη θαλαμηγό αποβιβάστηκε ο βασιλιάς του Μπαχρέιν, Χαμάντ Μπιν Ισά Αλ Χαλίφα, με τη συνοδεία φίλων του, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες παραθερίζουν και σε άλλα μέρη της νότιας Κρήτης.
Απόψε, όπως είναι προγραμματισμένο, η βασιλική οικογένεια πρόκειται να δειπνήσει σε γνωστό εστιατόριο της Ιεράπετρας και να επιστρέψει αργά το βράδυ στη θαλαμηγό που φέρει το όνομα Al Mirqab.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες το πρόγραμμα της βασιλικής οικογένειας θα συνεχιστεί αύριο, αφού θα αποπλεύσουν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ένα «διαμάντι» μέσα στη θάλασσα
Η υπερπολυτελής θαλαμηγός Al Mirqab έχει μήκος 133 μέτρα και έκανε το πρώτο της ταξίδι το 2008, όταν η βασιλική οικογένεια αποφάσισε να αγοράσει ένα μεγαλύτερο σκάφος αντικαθιστώντας την προηγούμενη θαλαμηγό μήκους 90 μέτρων την οποία κατείχε.
Η Al Mirqab πλέει με ταχύτητα 18,7 κόμβους, ενώ μπορεί να φτάσει στο maximum των δυνατοτήτων της τους 20,3 κόμβους.
Έχει 55 άτομα προσωπικό και διαθέτει κινηματογράφο, εξωτερικά μπαρ, τζακούζι, πισίνες καθώς και χώρο προσγείωσης ελικοπτέρου.

Ο βασιλιάς του Μπαχρέιν, Χαμάντ Μπιν Ισά Αλ Χαλίφα
(φωτογραφία από wikipedia)

Πηγή : Nέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας