Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Ψάχνουν όλα τα θερμοκήπια της Κρήτης για χασισοφυτείες!

https://radiolasithi.gr/wp-content/uploads/IMG-92d456f2314429cd45f7f7c7d01968a3-V_3_radiolasithi.gr_.jpgΕιδικά συνεργεία της αστυνομίας θα αναλάβουν τις έρευνες – «Είναι ώρα να ξεκαθαρίσουμε τι γίνεται και ποιοι τα χρησιμοποιούν ως «βιτρίνα» στις παράνομες δραστηριότητες τους»

Η χασισοφυτεία μαμούθ που εντοπίστηκε στα θερμοκήπια της Γρα Λυγιάς αποτελεί την … αφετηρία για έναν κύκλο ερευνών που ανοίγει η αστυνομία με στόχο να … κάνει φύλλο και φτερό όλα τα θερμοκήπια της Κρήτης !
Η Αστυνομία στην Κρήτη προχωρά
Σύμφωνα με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, υποστράτηγο Κώστα Λαγουδάκη η Αστυνομία στην Κρήτη προχωρά σε μια ενέργεια πρωτοφανή στα χρονικά της.
Όπως αποκάλυψε, με αφορμή τη νέα σοβαρή υπόθεση που αποκαλύφθηκε με την χασισοφυτεία-μαμούθ σε θερμοκήπιο στην περιοχή της Γρα Λυγιάς, έδωσε εντολή να συγκροτηθούν ειδικά συνεργεία, τα οποία θα ερευνήσουν όλα τα θερμοκήπια της Κρήτης, από το ένα άκρο του νησιού έως το άλλο. «Θα υπάρξει καταγραφή και «ξεσκόνισμα σε όλα τα θερμοκήπια και στους τέσσερις νομούς του νησιού» δήλωσε. «Είναι ώρα να ξεκαθαρίσουμε τι γίνεται και ποιοι τα χρησιμοποιούν ως «βιτρίνα» στις παράνομες δραστηριότητες τους».
Ο ίδιος αναφερόμενος στην υπόθεση της Γρα Λυγιάς επισήμανε ότι είναι «δεμένη» και αποτελεί προϊόν πολύμηνων ερευνών και παρακολουθήσεων. Τέλος, υπογράμμισε, ότι η Αστυνομία στην Κρήτη δεν βασίζεται μόνο στις εναέριες επιχειρήσεις με την συνδρομή ελικοπτέρου της ΕΛΑΣ αλλά εν πολλοίς στηρίζεται στο πληροφοριακό της δίκτυο και στις έρευνες που διεξάγουν οι υπηρεσίες της με στόχο την καταπολέμηση των κυκλωμάτων καλλιέργειας και διακίνησης ναρκωτικών.
crtetalive.gr

Συνολικες προβολες σελιδας