Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Αθλητικές διοργανώσεις στη Σητεία

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας ενέκρινε την διοργάνωση αθλητικών δραστηριοτήτων καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.
Αναλυτικά: το Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης, το Τουρνουά Street Basket -που διεξήχθη πέρυσι για πρώτη φορά με μεγάλη επιτυχία, τον καθιερωμένο Ιωανείδιο Δρόμο -που πραγματοποιείται πλέον υπό την σκέπη του ΔΟΚΑΣ, τον Γύρο της Σητείας- που έχει μετονομαστεί από πέρυσι σε Sitia Geopark- και τον Αγώνα Δρόμου Ορεινού Τρεξίματος, που διεξάγεται από την Ζήρο προς το ανάκτορο της Κάτω Ζάκρου.
– Στην ίδια συνεδρίαση το Δ.Σ. ενέκρινε και την διοργάνωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων, των οποίων το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Θα ξεκινήσουν στις αρχές Ιουνίου και θα συνεχιστούν καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού. «Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι πλούσιο με λογική αποκέντρωσης αρκετών στην περιφέρεια του Δήμου, ώστε να δοθεί η δυνατότητα και στους συμπολίτες μας που κατοικούν στα Δημοτικά Διαμερίσματα να απολαύσουν παραστάσεις και δρώμενα που έχουν να κάνουν με το πολιτιστικό γίγνεσθαι της περιοχής μας», επεσήμανε ο αντιδημαρχος Σητείας κ. Λεωνίδας Τερζής.
– Αναφορά έγινε και στις εκδηλώσεις που εντάσσονται στο πλαίσιο ανακήρυξης του τρέχοντος ως Έτους Βιτσέντζου Κορνάρου και θα πραγματοποιηθούν στην διάρκειά του.
– Ο ΔΟΚΑΣ αιτήθηκε προς το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο  την παραχώρηση χερσαίας ζώνης για την διεξαγωγή πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Μ.Ψ.

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας