Σάββατο 26 Μαΐου 2018

«Αδέσποτο» φέρετρο στο κέντρο του Ηρακλείου

https://s1.neakriti.gr/images/1542x770/2/files/2018-05-25/feretro.jpgΈνα μακάβριο θέαμα σε κεντρικό δρόμο της πόλης - Τι απαντά η Δημοτική Αστυνομία.
Είτε για πλάκα, είτε στα σοβαρά, το φέρετρο που έχει αφεθεί από κάποιον σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου είναι τουλάχιστον μακάβριο.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ένα λευκό φέρετρο… κάνει την εμφάνισή του στην οδό Χάνδακος και μάλιστα μέρα – μεσημέρι, την ώρα που δεκάδες Ηρακλειώτες περνούν από το σημείο.
Όμως όχι μόνο ντόπιοι, αλλά και τουρίστες αφού η τουριστική περίοδος έχει ξεκινήσει και οι επισκέπτες έχουν ήδη «πλημμυρίσει» την πόλη. Τι… χειρότερο λοιπόν να δει κανείς στο μέρος που κάνει διακοπές ή ακόμα και που ζει;
Μα φυσικά να δει ένα «αδέσποτο» φέρετρο μεσ’ στη μέση του δρόμου και χωρίς να υπάρχει κάποιος εμφανής λόγος, όπως μια κηδεία. Η εικόνα αυτή μονοπωλεί το ενδιαφέρον και την περιέργεια όσων το αντικρύζουν, οι οποίοι καταλήγουν να προσπερνούν το σημείο κάνοντας… το σταυρό τους.

Τι απαντά η Δημοτική Αστυνομία
Ο προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Μαρίνος Παττακός, μίλησε στο neakriti.gr γι’ αυτό το φέρετρο που εθεάθη σε δρόμο του Ηρακλείου:
«Έχουμε αντιμετωπίσει πολλές περιπτώσεις: αντιδικίες, παράνομο παρκάρισμα, θέματα με την καθαριότητα… Αυτό το περιστατικό με το φέρετρο πρώτη φορά το βλέπουμε, είναι πρωτοφανές και πρωτάκουστο».
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δημότες ειδοποίησαν στις 9:30 το πρωί τη Δημοτική Αστυνομία και δύο αστυνομικοί κατευθύνθηκαν στο σημείο διαπιστώνοντας τι ακριβώς συμβαίνει. Στη συνέχεια, ενημέρωσαν υπαλλήλους της καθαριότητας οι οποίοι το περισυνέλλεξαν και το μετέφεραν σε αποθήκη του Δήμου.
«Έχει ενημερωθεί η αστυνομία, δεν ξέρουμε σε ποιον ανήκει και πώς βρέθηκε στην οδό Χάνδακος το φέρετρο» τονίζει ο κ. Παττακός.
Πάντως, αν κανείς αναρωτιέται… το φέρετρο ήταν άδειο!
(Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στα social media)

Πηγή : Νέα Κρήτη

Συνολικες προβολες σελιδας