Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Oι επόμενες δράσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουτσουρά-Σταυροχωρίου

http://radiolasithi.gr/wp-content/uploads/rs_dasaki-koutsouras.jpgΤην Κυριακή 1 Απριλίου στις 6 μ.μ. συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού μας Συλλόγου στο δημοτικό σχολείο Σταυροχωρίου και αποφάσισε τα παρακάτω:

1.Σε συνεργασία με το Λύκειο Μακρύ Γιαλού προχωρούμε στην αναβίωση της εικόνας του Σταυροχωρίου, με στοιχεία για την εποχή εκείνη, που ήταν το Κεφαλοχώρι της ευρύτερης περιοχής.
Θα τοποθετηθούν το Μάιο πινακίδες στην είσοδο του χωριού, στο Δημοτικό σχολείο (Πολιτισμικό Κέντρο) και στην κεντρική πλατεία.
2. Ομόφωνα αποφασίστηκε για την εορτή της Αγίας Ειρήνης στον Κουτσουρά να παρασκευαστούν στους ξυλόφουρνους του Συλλόγου τα περίφημα παραδοσιακά αρτουλάκια, που μέχρι τώρα γινότανε για τη γιορτή της Παναγίας στην Κάπαρη στις 8 Σεπτεμβρίου. Θεωρήσαμε σκόπιμο για φέτος να γίνουν δύο φορές, για να καλυφθεί και ο Κουτσουράς. Στην πρότασή μας αυτή συνέβαλε η θετική στάση της Ενορίας του Κουτσουρά.
3. Για το Δασάκι του Κουτσουρά αποφασίστηκε η οργάνωση μιας συναυλίας με ένα μεγάλο όνομα.
4. Η θητεία του τωρινού Δ.Σ. λήγει φέτος τον Ιούλιο. Αποφασίσαμε ομόφωνα , για να υπάρξει ο απαιτούμενος χρόνος στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, για την προετοιμασία των εκδηλώσεων στον Κουτσουρά και στις 15 Αυγούστου στο Σταυροχώρι, η εκλογο-απολογιστική Συνέλευση να γίνει στις 24 Ιουνίου. Φυσικά αν δεν υπάρξει απαρτία θα γίνει την 1η Ιουλίου.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Μπάμπης Κανάκης
Ο Γραμματέας
Γιάννης Σαραντώνης

Πηγή : Ράδιο Λασίθι

Συνολικες προβολες σελιδας