Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Αυξημένη ανταπόκριση στην αιμοδοσία στη Σητεία

Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η ανταπόκριση στην αιμοδοσία που διοργάνωσε το Περιφερειακό Τμήμα Σητείας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στα γραφεία του, με την συνδρομή -όπως πάντα- της Κινητής Μονάδας του Βενιζελείου Νοσοκομείου.

Περίπου 60 φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν, αριθμός σαφώς ικανοποιητικός, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος πατήρ Γεώργιος Γουλιέλμος.
Ο οποίος ευχαρίστησε από καρδιάς «όλους όσοι προσήλθαν για να δώσουν αίμα για την ανταπόκρισή τους και σε αυτή την αιμοδοσία του Περιφερειακού Τμήματος Σητείας και να ενισχύσουν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Όσο συνεχίζεται αυτή η προσπάθεια των αιμοδοσιών, τόσο συνηθίζουν στην ιδέα της αιμοδοσίας και οι άνθρωποι της περιοχής. Μακάρι να αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των εθελοντών και κυρίως των νέων ανθρώπων. Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, διαθέτοντας κάποιος λίγο από τον χρόνο του, για να δώσει μία φιάλη αίμα, σώζει στην ουσία μία ζωή».
Επίσης ευχαρίστησε τις Εθελόντριες του Τμήματος για την πολύτιμη και πάλι συμβολή τους στην διεκπεραίωση της αιμοδοσίας.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας