Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Οι 4 σακούλες με τα 21 κιλά κάνναβης είχαν προορισμό την Ιεράπετρα

http://radiolasithi.gr/wp-content/uploads/rs_IMG-20a4bcb8d307cea4c452356b438a129b-V-e1522593773354.jpgΣτη σύλληψη τριών αλλοδαπών με την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών προχώρησαν σήμερα οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου.

Πρόκειται για δύο υπηκόους Βουλγαρίας 24 και 29 ετών και έναν υπήκοο Αλβανίας 33 ετών που είχαν στην κατοχή τους εικοσιένα κιλά και πενήντα γραμμάρια κάνναβης.
Η σύλληψη των τριών αλλοδαπών ήταν επεισοδιακή καθώς όταν εντοπίσθηκαν από αστυνομικούς να επιβαίνουν σε ΙΧ αυτοκίνητο ανέπτυξαν ταχύτητα για να αποφύγουν τον έλεγχο ενώ στη συνέχεια, όταν ακινητοποιήθηκαν προέβαλαν σύμφωνα με την αστυνομία σθεναρή αντίσταση.
Σύμφωνα με το ekriti.gr, οι τρεις άνδρες ηλικίας 33, 28 και 24 ετών που έπεσαν στα χέρια των Αρχών, ξεκίνησαν από την Ιεράπετρα με προορισμό τα Χανιά και συγκεκριμένα την Κίσσαμο. Στο δρόμο της επιστροφής, αστυνομικοί του Τμήματος Διώξης Ναρκωτικών Ηρακλείου που είχαν τις πληροφορίες τους, περίμεναν το αυτοκίνητο που επέστρεφε για Ιεράπετρα.
Στις 6 το πρωί, οι τρεις αλλοδαποί, βλέποντας τους αστυνομικούς να τους περιμένουν, ανέπτυξαν ταχύτητα με αποτέλεσμα να αρχίσει καταδίωξη στην Εθνική Οδό, από το ύψος της Αγίας Πελαγίας μέχρι και την λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στο Γάζι, όπου και ακινητοποιήθηκε το όχημα με τους τρεις άνδρες και τα 21 κιλά κάνναβης.
Η ποσότητα των ναρκωτικών ήταν μέσα σε τέσσερις σακούλες, ενώ οι αστυνομικοί κατέσχεσαν επίσης μια ζυγαριά ακριβείας και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών.

Πηγή : Ράδιο Λασίθι

Συνολικες προβολες σελιδας