Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Σοκαρισμένοι στην Ψαρή: «Ήταν δικοί μας άνθρωποι, αφήνουν πίσω τους παιδιά, το αλκοόλ και η ταχύτητα όμως…»

http://radiolasithi.gr/wp-content/uploads/troxaio-psari-2-1-e1521532530604.jpgΜια τραγωδία βιώνει από χθες το βράδυ η περιοχή της Ψαρής Φοράδας μετά από το σοκαριστικό τροχαίο που ήδη έχει γίνει γνωστό σε όλη την Ελλάδα.

Tρεις νέοι άνθρωποι, ο οδηγός 45 ετών, ο συνοδηγός 40 και άλλος ένας κάτω των 25, έχασαν τη ζωή τους και ο τέταρτος 25χρονος επιβάτης του οχήματος,  φαίνεται πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο και νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο Ηράκλειο.
Και οι τέσσερις Βουλγαρικής καταγωγής, που έμεναν για χρόνια στην περιοχή, και όπως λέει ο κ. Μαρουλάκης, πρόεδρος ομάδας παραγωγών και αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου, άνθρωποι γνωστοί και αγαπητοί σε όλους, που έμεναν για χρόνια και αυτοί και οι γονείς στην περιοχή, και είχαν δημιουργήσει οικογένειες. Ο 45χρονος οδηγός μάλιστα αφήνει πίσω του δύο παιδιά που πήγαιναν στο δημοτικό και το γυμνάσιο.
«Ήταν δικοί μας άνθρωποι, τους ξέραμε, τους βλέπαμε κάθε μέρα, τους είχαμε στις δουλειές μας, η καταγωγή τους δεν έχει καμία σημασία. Ήταν σοβαροί και εργατικοί άνθρωποι, όμως…»
Όπως λέει ο κ. Μαρουλάκης που βρισκόταν δίπλα από το σημείο στο οποίο το όχημα συγκρούστηκε στον τοίχο του συνεταιρισμού, ο λόγος της σύγκρουσης ήταν πιθανότητα το αλκοόλ σε συνδυασμό με την πολύ μεγάλη ταχύτητα του οχήματος. Ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο ήταν ευθεία, χωρίς κανένα εμπόδιο και δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που έγινε. Ο τρομακτικός θόρυβος που άκουσε ο ίδιος δείχνει και την πολύ μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει το όχημα.
Πλέον σήμερα θα διενεργηθούν νεκροψίες για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου των τριών, ενώ οι σωροί τους αμέσως μετά θα μεταφερθούν στη Βουλγαρία όπου θα γίνει η ταφή τους.

Πηγή : Ράδιο Λασίθι

Συνολικες προβολες σελιδας