Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Εγκαταστάθηκε το νέο μηχάνημα για τεστ κοπώσεως στο νοσοκομείο Σητείας

Συνεχίζει να ενισχύεται ο ιατρικός εξοπλισμός του Νοσοκομείου Σητείας χάρις την δράση του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου και την μεγάλη στήριξη της τοπικής κοινωνίας.
Στο πλαίσιο αυτό παρελήφθη από τον Σύλλογο και εγκαταστάθηκε ήδη στην καρδιολογική κλινική, το νέο μηχάνημα test κοπώσεως, με το οποίο για πρώτη φορά εξοπλίζεται το Νοσοκομείο Σητείας.
Το μηχάνημα εγκατέστησαν οι τεχνικοί της προμηθεύτριας εταιρίας. Το κόστος του ανέρχεται σε 10.000 €.
Επίσης ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σητείας προχώρησε στην προμήθεια φορητού λαρυγγοσκοπίου για την κάλυψη αναγκών και χρήσης στα χειρουργεία του Νοσοκομείου. Το κόστος του μηχανήματος ανέρχεται σε 1.500 €.
Η συγκέντρωση των χρημάτων για την προμήθεια των συγκεκριμένων μηχανημάτων επετεύχθη χάρις τις συνδρομές πολιτών και τις χορηγίες τοπικών επιχειρήσεων.
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι διότι με την στήριξη του κόσμου και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας καταφέραμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να συγκεντρώσουμε τα χρήματα αυτά και να προμηθευτούμε τα μηχανήματα, τα οποία ετέθησαν στην διάθεση του Νοσοκομείου για άμεση χρήση. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην ευόδωση αυτού του σκοπού», τόνισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου κ. Χριστόφορος Καλαμπόκης.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή


Συνολικες προβολες σελιδας