Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Σε ανοδική πορεία ο Όμιλος Αντισφαίρισης Σητείας

Σε ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Αντισφαίρισης Σητείας. Ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Γιάννης Σφενδουράκης ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους, μικρούς και μεγάλους για την ενεργό παρουσία και στήριξή τους στα τεκταινόμενα του σωματείου και ευχήθηκε σε όλους μία καλή χρονιά με υγεία.
Η πορεία του Ομίλου βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε ένα πολύ καλό επίπεδο, με μεγάλη συμμετοχή παιδιών που παρακολουθούν μαθήματα τένις, αλλά και ενηλίκων που ασκούν το αγαπημένο τους άθλημα.
«Στόχος», ανέφερε ο κ. Σφενδουράκης, «για την τρέχουσα χρονιά είναι η περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει ο Όμιλος προς τα μέλη του και την τοπική κοινωνία στο πλαίσιο μίας προσπάθειας που καταβάλλεται εδώ και αρκετά χρόνια με αργά, αλλά σταθερά βήματα, έχοντας μία δυναμική κι ανοδική πορεία σε ό,τι αφορά τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής. Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Σητείας είναι επίσης στον τενιστικό χάρτη της Κρήτης μέσω και των επιτυχιών των αθλητών τους».
Στους τελευταίους ο  κ. Σφενδουράκης επεφύλαξε ιδιαίτερη αναφορά και τους συνεχάρη για τις προσπάθειες, τους αγώνες και τις επιτυχίες τους.
Η δράση του Ομίλου επεκτείνεται και σε σημαντικές διοργανώσεις, όπως μεταξύ άλλων η περσινή διοργάνωση του 4ου Πανελλήνιου Τουρνουά Βετεράνων αθλητών.
Ο κ. Σφενδουράκης αναφέρθηκε στην προώθηση του αθλήματος στην περιοχή μέσω του Ομίλου και ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι βοηθούν στην κατεύθυνση αυτή.
Εστίασε επίσης στη γιγαντιαία προσπάθεια των τελευταίων ετών για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του τένις στη Σητεία, με αποτέλεσμα να υπάρχει μία πολύ καλή αθλητική υποδομή στην περιοχή.
Θερμές ευχαριστίες, τέλος, απηύθυνε προς τα μέλη του Δ.Σ., τα μέλη του Ομίλου, τους αθλητές, τους προπονητές καθώς και τους φίλους του Ομίλου και του αθλήματος.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας