Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν την ξενοδοχειακή υποδομή του νοσοκομείου Σητείας

Στη διάρκεια της συνεδρίασης του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Σητείας παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Εμμ. Μιχελάκη έγινε διεξοδική συζήτηση για την κτηριακή κατάσταση του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Πρόκειται για ένα μείζον θέμα, καθώς οι ανάγκες συντήρησης κι αναβάθμισης του κτηρίου είναι πάρα πολλές. Αφού αξιολογήθηκε η νυν κατάσταση, αποφασίστηκε ο Σύλλογος  στα μέτρα πάντα του εφικτού να δώσει βαρύτητα στη βελτίωση της ξενοδοχειακής υποδομής, των κτηριακών εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου.
«Το Νοσοκομείο είναι ένα πολύ μεγάλο κτήριο, οι ανάγκες του ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, σύμφωνα με σχετική μελέτη που αφορά ουσιαστική ανακαίνισή του. Εμείς δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε αυτό, όμως εκείνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε ώστε να γίνουν σημειακές βελτιώσεις σε δωμάτια, κλινικές που υπάρχουν σοβαρά προβλήματα κτιριακής υποδομής, δάπεδα, επιχρίσματα, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά κλπ. Στο μέτρο λοιπόν των δυνατοτήτων του Συλλόγου, θα ασχοληθούμε με αυτό το κομμάτι, να βοηθήσουμε όσο μπορούμε στην κτιριακή βελτίωση του Νοσοκομείου Σητείας», ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρ. Καλαμπόκης.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Πηγή : Ανατολή

Συνολικες προβολες σελιδας