Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Ευχαριστήρια 3ου Δημοτικού σχολείου Σητείας



Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας ευχαριστεί θερμά τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ για την προσφορά παιδικών επιτραπέζιων παιχνιδιών και τους κ. Μπιγιάκη Μηνά, Μακρυδάκη Σπύρο, Τόλη Δημήτριο και Χρυσουλάκη Μανώλη που με τις ενέργειές τους τα παιχνίδια αυτά προσφέρθηκαν στα παιδιά του σχολείου μας.
Ο Σύλλογος αποφάσισε τα επιτραπέζια να δοθούν στους μαθητές μας στα πλαίσια του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, θέλοντας να τονιστεί η προσφορά στον συνάνθρωπο, όπως αυτή είχε αναδειχτεί με τη ζωή και το έργο των Τριών Ιεραρχών.   
      

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας ευχαριστεί θερμά την κ. Κουφάκη Ζαχαρένια, παιδοψυχολόγο, για τη συμμετοχή της στη συνάντηση εκπαιδευτικών και γονέων, που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας με θέμα « Σχολείο – Παιδιά – Γονείς, σχέσεις και αλληλεπιδράσεις » όπου συζητήθηκαν οι σχέσεις των εκπαιδευτικών με τους γονείς και τους μαθητές και οι αλληλεπιδράσεις των σχέσεων αυτών στην προσωπικότητα των παιδιών.  
      

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σητείας ευχαριστεί θερμά τον κ. Κριθαράκη Διονύση, για την προσφορά των μουσικών οργάνων στους μαθητές του σχολείου μας. Η προσφορά τέτοιων εποπτικών μέσων διδασκαλίας εμπλουτίζει το έργο μας και συντελεί στην καλύτερη μουσικοκινητική αγωγή των παιδιών.

                          

                                                         Η Διευθύντρια του Σχολείου
                                                              Βασαρμίδη Ερωφίλη


Συνολικες προβολες σελιδας